House of the Dragon: Η «Rhaenyra» για τον ρόλο της - «Ένιωθα συνέχεια πως θα με απολύσουν»

House of the Dragon: Η «Rhaenyra» για τον ρόλο της - «Ένιωθα συνέχεια πως θα με απολύσουν»

H 22χρονη ηθοποιός δεν είχε δει καν το «Game of Thrones», πριν επιλεχθεί για το πρίκουελ

house-of-the-dragon
Το πρίκουελ του «Game of Thrones», «House of the Dragon» έκανε πρεμιέρα στο HBO Max στις 21 Αυγούστου και ήδη έχει προκαλέσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο «The Dying of the Dragons» που εκδόθηκε το 2018, μαζί με το «Fire & Blood». Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα μας ταξιδέψει 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς που απολαύσαμε σε επτά κύκλους και συγκεκριμένα, στον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen.

Προτού η Daenerys Targaryen γίνει η διάσημη «μητέρα των δράκων» στο «Game of Thrones», η πρόγονός της, η πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, επρόκειτο να γίνει η πρώτη βασίλισσα του Westeros. Τη Rhaenyra υποδύεται η Μίλι Άλκοκ.


Αν και θα περίμενε κανείς πως δεν υπάρχει πολύς κόσμος που δεν έχει παρακολουθήσει το «Game of Thrones», η 22χρονη ηθοποιός είναι μία από αυτούς που δεν έχουν δει ούτε ένα επεισόδιο.

Κλείσιμο
Ωστόσο, όπως ανέφερε στην Post, μόλις έμαθε ότι θα πάρει τον ρόλο, έσπευσε να δει από την αρχή όλους τους κύκλους της σειράς. «Φυσικά, το ήξερα ονομαστικά. Ήξερα πόσο μεγάλο πρότζεκτ ήταν και πόσο δημοφιλές. Μετά το καστ, το παρακολούθησα όλο. Έφαγα 8 ολόκληρες σεζόν σε 2 μόλις εβδομάδες. Ήταν πολύ έντονο και γρήγορα έγινα θαυμάστριά του. Κατάλαβα γιατί το λάτρεψαν όλοι», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, της πήρε πολύ καιρό να συνειδητοποιήσει ότι την είχαν επιλέξει πραγματικά για αυτόν τον ρόλο. Ένιωθε τόσο μεγάλη ανασφάλεια για τον εαυτό της, που θεωρούσε ότι η παραγωγή θα την απέλυε σχεδόν αμέσως.

«Ένιωθα μια δυσπιστία, ήμουν σε σοκ. Μου πήρε πολύ καιρό να το επεξεργαστώ, να το συνειδητοποιήσω και να επιτρέψω στον εαυτό μου να ενθουσιαστεί με αυτό. Ένιωθα ότι θα με απολύσουν. Κάθε φορά που πατούσα στο πλατό, είχα αυτή την αίσθηση», εξήγησε.


Η 22χρονη ηθοποιός μίλησε στη συνέχεια για τον ρόλο της κι ανέφερε ποιες ήταν οι πηγές έμπνευσής της. Όπως δήλωσε, αν και της άρεσε η ερμηνεία της Εμιλία Κλαρκ στο GoT, η ίδια δεν επηρεάστηκε καθόλου από αυτή.

«Προφανώς, υπάρχουν ομοιότητες, αλλά κινούμαστε σε διαφορετικούς κόσμους. Η έμπνευσή μου ήταν η Κέιτ Μπλάνσετ στο "The Golden Age" και η Όντρεϊ Χέπμπορντ στο "Roman Holiday". Αν μπορείς να συνδυάσεις μαζί αυτές τις δύο γυναίκες, αυτή είναι η Rhaenyra. Είναι πνευματώδης και αναιδής, αλλά πρέπει να παίζει συνεχώς και να ανταποκρίνεται σε αυτόν τον βασιλικό ρόλο που κατέχει. Κάτω από την επιφάνεια όμως, φαίνεται ότι νιώθει αρκετά άβολα με τον εαυτό της», δήλωσε η Μίλι Άλκοκ.

Όσο για τη σχέση της με τον Ματ Σμιθ στη σειρά, ο οποίος υποδύεται τον θείο της Rhaenyra και με τον οποίο έχουν αναπτύξει ερωτικό δεσμό, η ηθοποιός δήλωσε πως προσπάθησαν να δείξουν κάτι πιο πλατωνικό, που να μην θίγει τόσο το θέμα της αιμομιξίας.

«Νομίζω ότι η Rhaenyra είναι σε μια ηλικία που δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ πλατωνικής αγάπης, ρομαντικής αγάπης και λαγνείας, επειδή δεν έχει ζήσει αρκετά και δεν έχει περάσει από αυτές τις εμπειρίες. Έτσι, νομίζω ότι καταλαβαίνει ότι υπάρχει ένα συναίσθημα εδώ, αλλά δεν είναι απολύτως σίγουρη πού καταλήγει και πώς να συμπεριφερθεί μαζί του και να το εξερευνήσει. Αυτό είναι κάτι που κάνει αυτή τη δυναμική πολύ ενδιαφέρουσα», τόνισε η ηθοποιός κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ρονάλντο: Μητέρα αυτιστικού παιδιού τον κατακεραυνώνει για το «αλαζονικό» του τηλεφώνημα

Οι ανακοινώσεις Σκρέκα για τις επιδοτήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα

Μύκονος: Συνελήφθη στο νησί Τούρκος που έψαχνε η Interpol εδώ και πέντε χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης