House of the Dragon: Ο Ματ Σμιθ έχασε το μέτρημα από τις σκηνές σεξ που γύρισε

House of the Dragon: Ο Ματ Σμιθ έχασε το μέτρημα από τις σκηνές σεξ που γύρισε

«Είναι λίγο υπερβολικό αν με ρωτάς», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα

matsmith12
Στο «House of the Dragon» θα δούμε μεταξύ άλλων και τον Ματ Σμιθ, ο οποίος μίλησε για το πολυαναμενόμενο πρίκουελ του «Game of Thrones» σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο 39χρoνος ηθοποιός υποδύεται τον πρίγκιπα Daemon Targaryen, ο οποίος είναι ο κληρονόμος του Iron Throne στη σειρά της HBO, που διαδραματίζεται δύο αιώνες πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones»

Ο Σμιθ στη συνέντευξη που έδωσε στο Rolling Stone ρωτήθηκε για τον ρόλο του, αλλά και τις σκηνές σεξ που χρειάστηκε να γυρίσει για τις ανάγκες της σειράς.
«Πιάνεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται “Θέλουμε καμιά σκηνή σεξ ακόμη;” Και τότε οι άλλοι λένε “Ναι θέλουμε”», είπε ο Σμιθ και παραδέχτηκε ότι ακόμη και τώρα χρειάζεται λίγο χρόνο για να σκεφτεί πόσες ακριβώς σκηνές σεξ γύρισε.

Επίσης, ο Σμιθ σχολίασε σχετικά με αυτό: «Είναι λίγο υπερβολικό, αν με ρωτάς».

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο «The Dying of the Dragons» που εκδόθηκε το 2018, μαζί με το «Fire & Blood». Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα μας ταξιδέψει 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς που απολαύσαμε σε επτά κύκλους και συγκεκριμένα, στον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen.

Δείτε το τρέιλερ

House of the Dragon | Official Trailer | HBO Max


Οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν είναι:

Ο Paddy Considine στον ρόλο του Viserys Targaryen – Ο μεγαλύτερος αδερφός του Daemon.

Ο Matt Smith στον ρόλο του Daemon Targaryen – Ένας ατρόμητος πολεμιστής και ιππέας δράκων, στις φλέβες του οποίου τρέχει το αληθινό αίμα του δράκου.

Η Olivia Cooke στον ρόλο της Alicent Hightower – Η κόρη και το Χέρι του βασιλιά Otto Hightower αλλά και η πιο κοσμική κυρία των Επτά Βασιλείων.

Η Emma D’Arcy στον ρόλο της Rhaenyra Targaryen – Η μεγαλύτερη κόρη του Viserys Targaryen και καθαρόαιμη Βαλυριανή ιππέας δράκων.
Ο Steve Toussaint θα παίξει τον Λόρδο Corlys Velaryon, γνωστό και ως «The Sea Snake». Είναι ο πιο φημισμένος ναυτικός τυχοδιώκτης στην ιστορία του Westeros.

House of the Dragon | Official Teaser Trailer | HBO Max
Κλείσιμο



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SHUTTERSTOCK


Ειδήσεις σήμερα:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης