50 Cent: Λιποθύμησε καμεραμάν στη νέα ταινία τρόμου του ράπερ

50 Cent: Λιποθύμησε καμεραμάν στη νέα ταινία τρόμου του ράπερ

Η σκηνή του «Skill House» ήταν τόσο ρεαλιστική με αποτέλεσμα ο άνδρας να μην αντέξει στο ανατριχιαστικό θέαμα

50centaima
Οι σκηνές ωμής βίας από την ταινία τρόμου, όπου πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων ο 50 Cent, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και έχουν γίνει ήδη viral.

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν μέσω social media αλλά και το βίντεο που δημοσίευσε o συγγραφέας και σκηνοθέτης της ταινίας, Τζος Στόλμπεργκ, είναι κυριολεκτικά βουτηγμένα στο αίμα. Τα σκηνικά ήταν τόσο αποκρουστικά που, όπως είπε και ο ίδιος, μερικοί από το συνεργείο και την παραγωγή δεν άντεξαν στο θέαμα. Όπως ανέφερε μάλιστα, ένα μέλος του συνεργείου και συγκεκριμένα ο καμεραμάν, λιποθύμησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες 


Κλείσιμο




«Ναι!!! Γυρίσαμε μια σκηνή δολοφονίας χθες το βράδυ και ο κάμεραμάν είχε τόση ναυτία που λιποθύμησε και η κάμερα έπεσε στο έδαφος» , έγραψε στο Twitter 51χρονος και την ανάρτησή του συνόδευσαν εικόνες από τα αιματοβαμμένα σκηνικά των γυρισμάτων. «Έπρεπε να σταματήσω για μιάμιση ώρα. Είναι εντάξει τώρα, αλλά… ετοιμαστείτε για τρέλα!»

«Τρελό βράδυ ένας από τους καμερατζήδες μας λιποθύμησε για 30 λεπτά από τη σκηνή», επανέλαβε με τη σειρά του ο ράπερ του «Candy Shop», σε ένα tweet που έκανε την Τρίτη.

«Δεν μπορούσα να καταλάβω πόσο αληθινό ήταν. Ανεβάζουμε τον τρόμο σε άλλο επίπεδο. Αυτό θα αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού», καυχήθηκε ο 50 Cent.


Ο ράπερ δεν ήταν στα γυρίσματα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με πηγές του TMZ, αλλά οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο γύρισμα το έζησαν από κοντά. Οι παρευρισκόμενοι και οι γιατροί έσπευσαν να βοηθήσουν τον λιπόθυμο άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά και θα συνεχίσει να εργάζεται στο πλατό

Η πλοκή

Οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή, έχουν έρθει από τον Στόλμπεργκ κατά τον οποίο πρόκειται για «μια σκοτεινή σάτιρα για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και της κουλτούρας των influencer, που εξερευνά πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν οι άνθρωποι για τη διαδικτυακή φήμη».

Φωτογραφία: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα: 

Εισαγγελική παρέμβαση για τις πυρκαγιές σε Πεντέλη και Μέγαρα

«Όχι» από Αθήνα στην πρόταση της Κομισιόν για μείωση 15% στο φυσικό αέριο

Μητσοτάκης από Πεντέλη: Το σημείο και η ώρα που ξεκίνησε η φωτιά γεννούν εύλογα ερωτήματα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης