O Πάνος Σταθακόπουλος με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και μέσα σε όλα εξέφρασε την προσωπική του άποψη για την αποφυλάκιση τουΔημήτρη Λιγνάδηαλλά και την κίνηση του Γιώργου Κιμούλη να κινηθεί νομικά εναντίον συναδέλφων του.
Μιλώντας για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Λίγο μουδιασμένος είμαι… Καταρχάς να πω ότι σέβομαι και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του δικαστηρίου. Από κει και πέρα για να βγει έξω, να τον αφήσουν να βγει έξω, σημαίνει ότι κάποιος νόμος υπάρχει. Τώρα αν αυτός ο νόμος, σχολιάζουμε και πούμε ότι είναι σωστός ή όχι, είναι ένα άλλο θέμα. Σαν ερώτημα που βάζω στον εαυτό μου και σίγουρα υπάρχει σε πάρα πολύ κόσμο γιατί το ακούω και το εισπράττω, είναι αν δικαιώθηκαν τα θύματα και να ενδεχομένως άλλα θύματα θα έχουν το θάρρος να μιλήσουν».
Για την απόφαση του Γιώργου Κιμούληνα κινηθεί νομικά εναντίον των συναδέλφων του είπε: «Για τον κ. Κιμούλη δεν έχω να πω κάτι. Είχαμε συνεργαστεί στο Εθνικό θέατρο πολύ παλιά και η συνεργασία ήταν άψογη. Δεν γνωρίζω το θέμα. Από κει και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός να έχει μια αντίδραση σε ότι θεωρεί ότι κατηγορείται άδικα».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.