Τζόνι Ντεπ και Καμίλ Βάσκεζ συναντιούνται ξανά στην Πράγα

Τζόνι Ντεπ και Καμίλ Βάσκεζ συναντιούνται ξανά στην Πράγα

Η δικηγόρος πήγε στη συναυλία του Τζεφ Μπεκ, όπου εμφανίζεται ο πελάτης της και του σύστησε τον φημολογούμενο σύντροφό της - Δείτε το σχετικό βίντεο

deppprage33
Σχεδόν έξι εβδομάδες μετά το πέρας της δικαστικής διαμάχης του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, ο Χολιγουντιανός σταρ εθεάθη με τη δικηγόρο που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για τον δικαιώσει, Καμίλ Βάσκεζ.

Το βίντεο που τους δείχνει να συναντιούνται στην Πράγα έχει γίνει ήδη viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα, ο Ντεπ βρίσκεται σε περιοδεία στην Ευρώπη με τον κιθαρίστα και χρόνιο φίλο του, Τζεφ Μπεκ και φάνηκε ενθουσιασμένος που εντόπισε τη Βάσκεζ στο κοινό.

Το βίντεο δείχνει την 38χρονη δικηγόρο να συστήνει τον Ντεπ στον φημολογούμενο σύντροφό της, Έντουαρντ Όουεν. Οι δύο άντρες δίνουν μία χειραψία και αγκαλιάζονται.

Δείτε το βίντεο




Μετά τη δίκη, η Βάσκεζ απέκτησε το δικό της κοινό. Η γεμάτη ζέση προσπάθειά της να δικαιώσει τον αγαπημένο πειρατή της Ντίσνεϊ εκτιμήθηκε πολύ από τους θαυμαστές του ηθοποιού. Ακόμη,  σύμφωνα με δημοσίευμα της «Washington Post» η ίδια  δέχεται καταιγισμό προτάσεων τόσο από πολλές δικηγορικές εταιρείες που τη θέλουν στο δυναμικό τους, όσο και από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα που βλέπουν στο πρόσωπό της μια σταρ. 


Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Δύο νοσηλεύτριες και στελέχη του νοσοκομείου στο κάδρο των ευθυνών για τον θάνατο του 49χρονου

Μύκονος: Ξημέρωσε και ο Βέρτης ακόμη τραγουδούσε - Ο χαμός από τους Ισραηλινούς και οι εισπράξεις των €700.000

Από πτώση ο θάνατος της Ιβάνα Τραμπ - Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης