Τζόνι Ντεπ: Τέλος στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη δικηγόρο του - Η Καμίλ Βάσκεζ εθεάθη με τον σύντροφό της

Τζόνι Ντεπ: Τέλος στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη δικηγόρο του - Η Καμίλ Βάσκεζ εθεάθη με τον σύντροφό της

Δείτε το βίντεο με τη δικηγόρο που βοήθησε με ζέση τον 58χρονο σταρ στη δίκη, να αποχωρεί από ξενοδοχείο με τη συνοδεία του φημολογούμενου συντρόφου της

Στιγμιοτυπο_οθονης__62_
Η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, που έγινε διάσημη εν μία νυκτί κι έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, προκειμένου να «αφανίσει» τη Χερντ, έβαλε τέλος στις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον σταρ.

Η 37χρονη Καμίλ Βάσκεζ εθεάθη να βγαίνει από ξενοδοχείο με άνδρα, ο οποίος φημολογείται πως είναι ο σύντροφός της. Ο λόγος για τον 38χρονο Έντουαρντ Όουεν, με τον οποίο βγήκαν από το Ritz-Carlton στη Βιρτζίνια, που βρίσκεται κοντά στο δικαστήριο της κομητείας Fairfax. Εκεί βρισκόταν και το δικαστήριο, όπου έδωσε με μεγάλη θέρμη τη δική της μάχη για να βοηθήσει τον Ντεπ και να εξασφαλίσει μια μεγάλη ετυμηγορία, ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων στην αγωγή του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Άμπερ Χερντ.

depp_vasquez_xr


Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια της δίκης, οι τρυφερές αλληλεπιδράσεις της επίμονης δικηγόρου με τον Ντεπ πυροδότησαν τις φήμες, ότι η σχέση μπορεί να έχει ξεπεράσει τα όρια δικηγόρου - πελάτη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη DailyMail και πηγές που επικαλέιται, η Βάσκεζ έβγαινε με τον Όουεν, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ. Ο 38χρονος Όουεν, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι ένας επιτυχημένος διευθυντής στο WeWork, ενώ είναι υπεύθυνος ακινήτων και συνεργάζεται με Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία .

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν, ότι το ζευγάρι συναντήθηκε στο Λονδίνο τον Νοέμβριο, στην πολυτελή γαστρονομική παμπ The Cow.

Δείτε το βίντεο

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Και σε επιχείρηση που είχε εργαστεί η 17χρονη κόρη της γυναίκας-«αράχνης» έστειλε το e-mail ο αυτόχειρας γυμναστής

Δεσμεύτηκε το σύνολο της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, ύψους άνω των 100 εκατ. ευρώ

«Με ρωτούσε πόσο μεγάλα είναι τα οπίσθιά μου» - Τι αποκαλύπτει η «πέτρα του σκανδάλου» στη σχέση Πικέ - Σακίρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης