Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μετά τον Snik «γύρισε» στον πρώην σύζυγό της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μετά τον Snik «γύρισε» στον πρώην σύζυγό της

Το μοντέλο και ο αρχιτέκτονας Γιάννης Καραβασάνης συνεχίζουν τη σχέση τους από εκεί όπου την άφησαν - Ο γάμος στο Λος Άντζελες, οι φωτογραφίες και το love story

Papa
Ένα κεφάλαιο το οποίο είχε ανοίξει και άφησε στη μέση αποφάσισε όπως δείχνουν τα πράγματα να ολοκληρώσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι έχοντας επιλέξει -όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media- κυκλαδίτικα νησιά.

Μάλιστα δεν είναι μόνη της. Μετά τον χωρισμό της με τον Snik, o οποίος είναι σε σχέση με τη Γιώτα Ιωαννίδου, η Ηλιάνα αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν μεγάλο έρωτα που άφησε στη μέση το 2018.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που έφερε χθες στο φως της δημοσιότητας το περιοδικό «Hello!» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και πάλι ερωτευμένη με τον πρώην σύζυγό της.

Ο άνθρωπος με τον οποίο απαθανατίστηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε τρυφερά τετ α τετ στα Κουφονήσια, είναι ο αρχιτέκτονας Γιάννης Καραβασάνης με τον οποίο το μοντέλο γνωρίστηκε το 2010. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα. Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα καθώς η Ηλιάνα ζούσε μόνιμα στις ΗΠΑ και εκείνο στον Βόλο.

Iliana_Gianis


Κλείσιμο
Το 2015 ο έρωτας του ζευγαριού σφραγίστηκε όταν παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες, με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Φωτογραφίες της Ηλιάνας και του Γιάννη από τότε που ήταν ζευγάρι 

iliana-karavasanis-2
iliana-karavasanis-3


Ακ και η Ηλιάνα προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή κρυφή, όπως είχε γίνει γνωστό  όταν  βρέθηκε για πρώτη φορά στην κριτική επιτροπή του GNTM η σχέση τους έληξε τον Μάρτιο του 2018.

Το μοντέλο, αν και είχε ερωτηθεί ουκ ολίγες φορές, απέφευγε πάντα να δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Όπως όλα δείχνουν όμως, ο έρωτας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Γιάννη Καραβασάνη αποδείχθηκε πιο δυνατός και τώρα μετά από τέσσερα χρόνια αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και να είναι και πάλι μαζί.

Πάντως η Ηλιάνα μέχρι στιγμής δεν έχει ανεβάσει κοινή τους φωτογραφία στα social. Αντιθέτως ανεβάζει φωτογραφίες από τις διακοπές της όπου ποζάρει με τα μαγιό της. Μετά τα Κουφονήσια η Ηλιάνα ανέβασε φωτογραφίες από τη Μύκονο στις οποίες φοράει ολόσωμο και μακρυμάνικο λεοπάρ μαγιό.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε από τη Μύκονο

Iliana_Papageorgiou
Iliana_Papageorgiou1
Iliana_Papageorgiou2
Iliana_Papageorgiou3
Iliana_Papageorgiou4
Iliana_Papageorgiou5


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Στάθης Σχίζας μιλά για την ακραία πείνα στο Survivor: «20 μέρες χωρίς ίχνος φαγητού»


Άρης Σοϊλέδης: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του στο Survivor


Άγριες Μέλισσες: Τα σπόιλερ για το μεγάλο φινάλε - Δείτε το τρέιλερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης