Αν και οι φήμες ήθελαν το μοντέλο να έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της, τελικά δεν ισχύει, αφού και οι δύο πλέον κυκλοφορούν με νέα φλερτ.
Δημοσιεύματα θέλουν τον τράπερ να έχει προχωρήσει στη ζωή του πολύ πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όμως και το μοντέλο έκανε ένα βήμα στην προσωπική του ζωή, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό You.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το μοντέλο στα Κουφονήσια, όπου και περνάει τις διακοπές της με τον νέο της σύντροφο και τις φίλες της. Εκείνη και ο μελαχρινός άντρας που τη συνόδευσε σε παραλία του νησιού φαίνεται πως έχουν μια έντονη οικειότητα μεταξύ τους. Η ταυτότητά του ωστόσο, παραμένει άγνωστη. Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).