Ο αποχαιρετισμός της Ιωάννας και η σαγηνευτική Δήμητρα Ματσούκα

Ο αποχαιρετισμός της Ιωάννας και η σαγηνευτική Δήμητρα Ματσούκα

Οδεύουμε στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, δίχως αυτό φυσικά να σημαίνει ότι τελειώνουν και τα βάσανά μας

matsouka
Σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου έδειξε να συγκινείται, καθώς πλέον μετράμε αντίστροφα για την στιγμή που τα φώτα θα σβήσουν και θα αποχαιρετήσουμε τα τηλεοπτικά πλατό. Για την ίδια είναι ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή, καθώς ο κύκλος συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ κλείνει και αυτός που πρόκειται να ανοίξει, με το καλό, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.

Από τις σπάνιες στιγμές που η παρουσιάστρια του “Love it” έδειξε ένα άλλο πρόσωπο, πιο αυθόρμητο και λιγότερο σθεναρό απέναντι στο συναίσθημα. Αδικήθηκε η Ιωάννα. Επιμένω σε αυτό. Αδικήθηκε από το βάρος των προσδοκιών μας και των εκτός τόπου συγκρίσεων, αδικήθηκε από την ακατάσχετη επιθυμία της να απαντά σε όσα της προσάπτουν, ακόμη κι αν είναι φαιδρά εκ φαιδρών προσώπων. Ας είναι μία καλή επανεκκίνηση το επόμενο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl2khp3zo34p)


Σήμερα επίσης στην εκπομπή “Ελένη” έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Ματσούκα. Αν και είναι βράδυ, προσπαθούμε ακόμη να συνέλθουμε από τη εκθαμβωτική ομορφιά της. Μία ηθοποιός που πάντα μαγνήτιζε τα βλέμματα, αλλά η ίδια έριχνε αλλού το βάρος. Κι αντί να οργώσει την τηλεόραση και να θερίσει την αδυναμία τού κόσμου στο πρόσωπό της, επέλεξε απόσταση και μέτρο στις εμφανίσεις με αυστηρές επιλογές. Από τις ωραιότερες Ελληνίδες. Μακράν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl2kv6zuddpd)


Αυλαία για τον Σταύρο Θεοδωράκη και τους “Πρωταγωνιστές” αύριο μετά τα μεσάνυχτα στον Alpha. Από τις καλύτερες επιστροφές της σεζόν. Σταθερή ποιότητα, στοχοπροσήλωση και υψηλή αισθητική.

Μένουμε στον Alpha. Και θυμόμαστε πως και εκεί έγινε κάτι σαν τηλεταινία, κάτι σαν αφιέρωμα με αφορμή την λήξη μιας σειράς και συγκεκριμένα της “Αγγελικής”. Τότε ήταν η Ναταλία Γερμανού σε ρόλο παρουσιάστριας-γκεστ.

Είναι όμορφο να τιμούν οι σταθμοί τους δημιουργούς των μεγάλων σειρών τους. Και γι' αυτό είμαστε σίγουροι πως το αφιέρωμα στις “Αγριες Μέλισσες” από τον ΑΝΤ1 θα είναι αντάξιο του αποτυπώματος που άφησε η σημαντικότερη σειρά των τελευταίων ετών.

Και ενώ οι περισσότεροι φεύγουν κάποιοι αρχίζουν να έρχονται. Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την ξένη σειρά “Κλινική”. Άντε να δούμε…

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο “Καλό μεσημεράκι” ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος αποχώρησε από το “Survivor”. Οταν ρωτήθηκε για το ποιος πιστεύει ότι θα νικήσει στο ριάλιτι επιβίωσης, απάντησε: “Η Μαρία Αντωνά, ο Χρήστος Δάντης ή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου”. Πονηρό, αλλά όχι και τόσο έξυπνο να υποτιμάς τους αντιπάλους σου. Ειδικά αν εσύ έχεις ήδη χάσει…

Από τις πιο ωραίες ειδήσεις η είσοδος του Στέλιου Μάινα στον “Σασμό”. Επιτέλους, επιστρέφει.

Κι ένα κουίζ για αντίο
. Ποια παρουσιάστρια ζήτησε την αλλαγή δύο συνεργατών της λόγω διαρροών;


Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για την επιδότηση έως 300 ευρώ για διακοπές σε Σάμο και Βόρεια Εύβοια - Πώς βγαίνει η άυλη κάρτα

Άνδρας μπούκαρε με καραμπίνα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη

Τζον Μάλκοβιτς: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης