Θεσσαλονίκη: Άνδρας μπούκαρε με καραμπίνα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Θεσσαλονίκη: Άνδρας μπούκαρε με καραμπίνα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Μπήκε στον χώρο και ρωτούσε «πού είναι ο υπεύθυνος» - Μόλις ήρθαν  οι  αστυνομικοί, ο άνδρας παραδόθηκε - Άγνωστοι οι λόγοι της ένεργειας αυτής

peripoliko_faros_art
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, όταν ένας άντρας «μπούκαρε»  κρατώντας μια καραμπίνα στα χέρια, μέσα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 9 το πρωί όταν ο μεσήλικας άνδρας, έφτασε με το αυτοκίνητο έξω από την επιχείρηση επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, μπήκε από την κεντρική είσοδο με την καραμπίνα στα χέρια και πλησίασε τους εργαζομένους. Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της αντιπροσωπείας, αμέσως άρχισε να προχωράει μέσα στον χώρο και να ρωτάει «πού είναι ο υπεύθυνος».

«Ειδοποίησαμε την Άμεση Δράση και πολύ γρήγορα έφτασαν στο μαγαζί περίπου 30 αστυνομικοί. Μόλις τους είδε ο τύπος παραδόθηκε χωρίς να προβάλει αντίσταση. Δεν είχε σκοπό την ληστεία, δεν ξέρουμε τι ήθελε», ανέφεραν στο protothema.gr.

Σύμφωνα με τους ίδιους, ο άνδρας είναι άγνωστος στο προσωπικό και τους υπεύθυνους της επιχείρησης και δεν μπορούν να καταλάβουν για ποιον λόγο προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια.

«Δεν τον ξέρει κανείς, δεν τον είχαμε ξανά δει αυτόν τον άνδρα στην επιχείρηση. Δεν ζήτησε ούτε χρήματα, ούτε τίποτα. Σημασία έχει ότι δεν τραυματίστηκε κάνεις. Τρομαξαμε πολύ αλλά όλα καλά, ευτυχώς έφτασε πολύ γρήγορα η αστυνομία», είπαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Τζον Μάλκοβιτς: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο


LP: «Λατρεύω την Αθήνα, έχει παλμό» δηλώνει η δημιουργός του επιτυχημένου «Lost On You»

Καιρός: Στους 37 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πού θα βρέξει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης