Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά Φαίης Σκορδά: Φασιστικό παραλήρημα που είπε να κλείσουν οι λογαριασμοί μου στα social media

Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά Φαίης Σκορδά: Φασιστικό παραλήρημα που είπε να κλείσουν οι λογαριασμοί μου στα social media

«Κάποιος να κλείσει το Twitter και το Instagram της κυρίας Λατινοπούλου, παρακαλώ» είπε νωρίτερα σήμερα, στον αέρα της εκπομπής της, η παρουσιάστρια - Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Λατινοπούλου

latinopoulou-skorda-main_2
Την απάντησή της στα όσα είπε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της για εκείνη, σχολίασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

«Είναι γεγονός πως η γλώσσα της αλήθειας αλλα και της κοινής λογικής ενοχλεί πλέον ξεκάθαρα τους εκφραστές της πολιτικής ορθότητας αλά και της woke ατζέντας. Τρανό παράδειγμα το σημερινό φασιστικό παραλήρημα της κυρίας Σκορδά που μέσα από το βήμα της πρωινής πανελλαδικής εμβέλειας εκπομπής της δήλωσε ξεκάθαρα πως κάποιος πρέπει να κλείσει τους λογαριασμούς μου από τα social media.


Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός του φασισμού τότε αλήθεια ποιος είναι; Από πότε η κυρία Σκορδά και η κάθε κυρία Σκορδά έχουν τοποθετηθεί λογοκριτές στη γνώμη μας και την άποψή μας. Ποιος τους το έδωσε αυτό το δικαίωμα και ποιος τους το επιτρέπει; Ευτυχώς δεν ζούμε σε παλαιότερες εποχές γιατί τότε μάλλον θα ζήταγαν να μας ρίξουν στην πυρά.

Χαίρομαι που όλοι τώρα μπορούν να δουν το αληθινό πρόσωπο του τέρατος και να κρίνουν ποιος είναι ο αληθινός φασίστας και ποιος ο αληθινός δημοκράτης.

Εμείς που θέλουμε να ακούγονται όλες οι απόψειςκαι ο κόσμος να κρίνει το σωστό ή όλοι αυτοί που σαν άλλοι ιεροεξεταστές επιθυμούν την εξάλειψη των φωνών μας που τος χαλάνε το αφήγημα της ορθοπολιτικής ατζέντας; Τροφή για σκέψη», είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στο Instagram.

Δείτε το βίντεο



Με αφορμή τα πρόσφατα δημόσια σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η Φαίη Σκορδά είπε νωρίτερα σήμερα, στον αέρα της εκπομπής της:

«Εγώ θα έλεγα να επέλεγαν όχι άλλα πρόσωπα, αλλά άλλες συμπεριφορές. Κάποιος να κλείσει το Twitter και το Instagram της κυρίας Λατινοπούλου, παρακαλώ. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για πρότυπα», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε μαζί της και δεν δίστασε να εκφέρει την άποψή του... σε υψηλούς τόνους. «Δεν μπορεί τίποτα να απαγορευτεί στη δημοκρατία, εάν δεν είναι ποινικά κολάσιμο. Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, τη μα***** του και να κριθεί από αυτή. Τέλος, αυτή είναι η δημοκρατία!», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl1n7gxranux)


Ειδήσεις σήμερα:

Την ανιούσα πήρε ξανά το ιικό φορτίο στα λύματα - Αύξηση 100% στη Θεσσαλονίκη και 66% στην Αττική

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Οι συνήγοροι της οικογένειας ζητούν αναίρεση για το ελαφρυντικό στον Κορκονέα

Ισόβια για τους δολοφόνους ζητά η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ραφήνα - «Να σαπίσουν στη φυλακή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης