Άμπερ Χερντ: Συνεχίζει τη μάχη της - Οι σημειώσεις του θεραπευτή της που «αποδεικνύουν» ότι ο Ντεπ την κακοποίησε

Άμπερ Χερντ: Συνεχίζει τη μάχη της - Οι σημειώσεις του θεραπευτή της που «αποδεικνύουν» ότι ο Ντεπ την κακοποίησε

Ακόμα κι αν το δικαστήριο, έκρινε τα εν λόγω αποδεικτικά στοιχεία ως «ψευδή», η ηθοποιός επιμένει και τα θεωρεί «αποδείξεις της κόλασης» που έζησε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, στα χέρια του πρώην συζύγου της 

25783447
Ένα βιβλιόδετο τετράδιο γεμάτο με σημειώσεις, που αποδεικνύουν την κακοποίηση στα χέρια του Τζόνι Ντεπ, ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή της η Άμπερ Χερντ.

Αν και το δικαστήριο της κομητείας του Φέρφαξ στη Βιρτζίνια απέρριψε τις καταθέσεις της και έκρινε «ψευδείς» τους ισχυρισμούς της, η ηθοποιός επιμένει και δεν φαίνεται πως θα παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η δήλωση της Χερντ ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο, μετά τις ρυθμίσεις και τη μείωση του ποσού από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βιρτζίνια, η ηθοποιός καλείται να πληρώσει 8 εκατ. δολάρια.

Στο 20λεπτο απόσπασμα που κυκλοφόρησε από το Peacock του NBC και αφορά τη συνέντευξή της στο Dateline, η οποία θα προβληθεί ολόκληρη το βράδυ της Παρασκευής, η Άμπερ Χερντ υποστηρίζει πως τις εν λόγω σημειώσεις, οι οποίες χρονολογούνται από το 2011, είχε κρατήσει ο γιατρός της και είναι έγκυρες.

«Είχα μιλήσει στον γιατρό μου τότε, για την κακοποίηση που βίωσα με τον Τζόνι. Αυτές οι σημειώσεις μπορούν να αποδείξουν ότι λέω την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή, ενώ φαίνεται να αγνοεί το γεγονός ότι η δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση με τον Τζόνι Ντεπ τις απέρριψε.

Κλείσιμο
Ανάμεσα στις σημειώσεις αυτές, αναφέρονται περιστατικά στα οποία κατά την ίδια, ο Ντεπ «την χτύπησε, την έσπρωξε πάνω σε έναν τοίχο και απείλησε να τη σκοτώσει».

25762543_2

«Υπάρχουν πολλά χρόνια μέσα σε αυτές τις σελίδες. Οι σημειώσεις χρονολογούνται από το 2011, από την αρχή της σχέσης μας και τις πήρε ο γιατρός μου, στον οποίο και κατήγγειλα την κακοποίηση. Σχεδόν όλα όσα έζησα, βρίσκονται εκεί. Φαίνονται όλα όσα συνέβησαν, σε πραγματικό χρόνο», λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξης στη Σαβάνα Γκάθρι.

Οκτώ μήνες πριν την απειλή που δέχτηκε για τη ζωή της, η Χερντ αναφέρει πως ο ηθοποιός «της έσκισε το νυχτικό και την πέταξε στο κρεβάτι», ενώ λίγο καιρό μετά την έσπρωξε ξανά και την πέταξε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να πονάει για μέρες.




Ειδήσεις σήμερα

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: «Επιθυμώ τη θανατική ποινή για τη δικαίωση των παιδιών μου», λέει ο πατέρας των θυμάτων

Το «βαγόνι» Μακρόν-Σολτς-Ντράγκι «φρενάρει» στο φυσικό αέριο, τον πληθωρισμό και τα ομόλογα

Δυο νεκροί και ένας τραυματίας από πυρά μπροστά σε εκκλησία στην Αλαμπάμα - Συνελήφθη ο δράστης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης