Τζόνι Ντεπ: Η επανένωση με την Καμίλ Βάσκεζ σε νέα δίκη, όπου κατηγορείται για ξυλοδαρμό

Τζόνι Ντεπ: Η επανένωση με την Καμίλ Βάσκεζ σε νέα δίκη, όπου κατηγορείται για ξυλοδαρμό

Τον επόμενο μήνα ο ηθοποιός θα βρεθεί και πάλι στα δικαστήρια, αφού ξεκινά η δίκη, όπου κατηγορείται για επίθεση σε μέλος του συνεργείου της ταινίας «City of Lies», υπόθεση που εκκρεμεί από το 2017

depp23
Ραντεβού εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες έδωσαν Τζόνι Ντεπ και Καμίλ Βάσκεζ. Η δικηγόρος που έδωσε τη δική της μάχη για να υπερασπιστεί τον ηθοποιό στη δίκη με την Άμπερ Χερντ, την οποία και κέρδισε, θα αναλάβει την υπεράσπισή του σε ακόμη μία υπόθεση.

Αυτή τη φορά, ο Τζόνι Ντεπ κατηγορείται για επίθεση σε μέλος μέλος του συνεργείου της ταινίας «City of Lies», του 2017.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Γκεγκ Μπρουκς, ο Ντεπ τον χτύπησε δύο φορές στα πλευρά, έξω από ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα γυρίσματα για αρκετή ώρα. Ο Μπρουκς, έπειτα από συνεννόηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας, κλήθηκε να πει στον Ντεπ ότι το γύρισμα έπρεπε να σταματήσει και τότε ο ηθοποιός έγινε, σύμφωνα με τον ίδιο, έξαλλος. Άρχισε να φωνάζει «δεν έχει το δικαίωμα να μου λες εσύ τι να κάνω».


Ο Μπρους, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, είπε ότι ο Ντεπ μύριζε αλκοόλ και πως: «η μέθη και η γενικότερη ιδιοσυγκρασία του Τζόνι δημιούργησαν ένα κλίμα εχθρικό και ένα ανασφαλές περιβάλλον», το οποίο εν τέλει είχε ως αποτέλεσμα, ο Ντεπ να επιτεθεί στον ίδιο, όταν προσπάθησε να του πει για την αναβολή των γυρισμάτων. Ο Μπρουκς ακόμη, σύμφωνα με τη DailyMail, ισχυρίζεται ότι απολύθηκε από την παραγωγή, όταν αρνήθηκε να υπογράψει ένα έγγραφο, που είχε να κάνει με την παραίτησή του από το δικαίωμα για μήνυση.

Camille Vasquez and Johnny Depp embrace after Heard's testimony



Ο Μπρουκς ισχυρίζεται ακόμη, ότι υπέστη ταπείνωση, σωματικό και ψυχικό πόνο από το περιστατικό και ζητά αποζημίωση από τον Τζόνι Ντεπ, τον σκηνοθέτη και την εταιρεία παραγωγής. Ο Ντεπ από τη μεριά του, ισχυρίζεται ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα και πως ο Μπρουκς τον προκάλεσε. Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου, όταν πια θα έχουν συμπληρωθεί δύο μήνες από τη νίκη του Χολιγουντιανού ηθοποιού κατά της Χερντ.

Η Βάσκεζ θα αναλάβει την υπεράσπισή του, μαζί με τον δικηγόρο Ράνταλ Σμιθ. Μετά την ενεργό δράση της στην υπεράσπιση του Ντεπ στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της Χερντ, η 37χρονη δικηγόρος έχει αποκτήσει τους δικούς της θαυμαστές. Είναι ακόμη αξιοσημείωτο, ότι εκτός από δικηγορικές εταιρείες που θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους, δέχεται καταιγισμό προτάσεων από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.


Ειδήσεις σήμερα:

Ζελένσκι: Η εισβολή στην Ουκρανία είναι το πρώτο βήμα της Ρωσίας για την κατάκτηση κι άλλων λαών

Από ανακοπή καρδιάς πέθανε η 22χρονη αθλήτρια στην Κομοτηνή - Τι έδειξε η νεκροψία

Ο Γιάννης Λαγός ζητά να αποφυλακιστεί για να εκτελέσει τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης