Γιάννης Φλωρινιώτης για Λευτέρη Πανταζή: «Μου έκανε πισώπλατα μαχαιρώματα»

Γιάννης Φλωρινιώτης για Λευτέρη Πανταζή: «Μου έκανε πισώπλατα μαχαιρώματα»

«Δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι δεν έκανε την καριέρα του Βοσκόπουλου ή τη δική μου γι’ αυτό και κάνει ό,τι κάνει»,  δήλωσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής

floriniotispantazis
Το παράπονο που έχει από τον Λευτέρη Πανταζή εξέφρασε ο Γιάννης Φλωρινιώτης στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του. Ο τραγουδιστής συγκεκριμένα, παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και όταν ερωτήθηκε σχετικά με τις συμπεριφορές συναδέλφων του που τον στεναχώρησαν, εκείνος απάντησε:

«Δεν έχω παράπονο, είναι δικαίωμά τους. Ακόμα και σε κάποιες φιλανθρωπίες, μου έλεγαν οι επιχειρηματίες να μην πάω γιατί θα έφευγαν οι συνάδελφοι αν πήγαινα. Έτσι έκανα μόνος μου φιλανθρωπικά, ό,τι μπορούσα. Τουλάχιστον νιώθω όμορφα γι’ αυτά που κατάφερα. Εγώ πάντα τους έβλεπα όλους με αγάπη κι ας ήξερα ότι με έβριζαν».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Λευτέρη Πανταζή, για τον οποίο έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι τον έχει στεναχωρήσει. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Πολύ με έχει στενοχωρήσει ο Λευτέρης. Όταν μεσουρανούσα, ο Λευτέρης είχε βγάλει ελάχιστα τραγούδια και τον άκουσα μου άρεσε, τον βοήθησα όπως μπορούσα και τον σύστησα και στην εταιρία με την οποία συνεργαζόμουν τότε. Τον συμπαθούσα πάρα πολύ, αλλά μου έκανε πάρα πολλά. Είναι πολύ καλός τραγουδιστής αλλά πάντα προσπαθούσε να κάνει τον Βοσκόπουλο κι εμένα. Έκανα ένα τραγούδι το οποίο θα γινόταν μεγάλη επιτυχία και μόλις το άκουσε, το έκανε εκείνος. Το ίδιο συνέβη και με ένα ντουέτο που θα έκανα με την κόρη μου, πάλι το έκανε εκείνος. Μου έκανε διάφορα πισώπλατα μαχαιρώματα αλλά δεν μπορώ να τον μισήσω, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος».

Τέλος, ο Γιάννης Φλωρινιώτης τόνισε ότι έχει συζητήσει μαζί του και μάλιστα πολλές φορές. «Τον είχα συχωρήσει στο παρελθόν, αλλά μου έκανε μετά χειρότερα. Αυτό το παιδί είναι "ο θάνατός σου η ζωή μου". Δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι δεν έκανε την καριέρα του Βοσκόπουλου ή τη δική μου γι’ αυτό και κάνει ό,τι κάνει», είπε χαρακτηριστικά.


Δείτε βίντεο από δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τον Λευτέρη Πανταζή

Γιάννης Φλωρινιώτης: "Ο Λευτέρης Πανταζής; Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο μας"!




Ειδήσεις σήμερα:

«Ξαναχτυπά» ο Ακάρ με εμπρηστική ρητορική: «Θα συνεχίσουμε να απαντάμε στις παράνομες επιθετικές ενέργειες της Ελλάδας»

Κακοκαιρία «GENESIS» - Μήνυμα του 112 για Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Βόρειο Αιγαίο - Άνοιξαν οι ουρανοί στην Εύβοια

Υπό την προεδρία Μητσοτάκη η Σύνοδος για τη Συνεργασία της ΝΑ Ευρώπης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης