Γιάννης Φλωρινιώτης: Εξηγεί γιατί αποκαλεί το Λευτέρη Πανταζή «μακάκα»

Γιάννης Φλωρινιώτης: Εξηγεί γιατί αποκαλεί το Λευτέρη Πανταζή «μακάκα»

Ο τραγουδιστής, ακόμη, μίλησε και για τις πλαστικές επεμβάσεις, και για τη λάθος πρώτη που οδήγησε σε άλλες πέντε και όχι πάνω από 40 όπως έχει ακουστεί

Γιάννης Φλωρινιώτης: Εξηγεί γιατί αποκαλεί το Λευτέρη Πανταζή «μακάκα»
Είναι ένας από τους μεγαλύτερους showmen της Ελλάδας, και παρά το γεγονός ότι κάποιοι τον ονομάζουν παρωχημένο, ο Γιάννης Φλωρινιώτης έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στον τομέα του.
Το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στα Καρντάσιανς και μίλησε για όλα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα. 

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας του με τον Μάνο Χατζηδάκι: «Του είπαν πήγαινε να δεις έναν τραγουδιστή που τραγουδάει και χορεύει. Πάμε να τον δούμε να γελάσουμε. Ήρθε τελικά με την Μελίνα Μερκούρη, εγώ έπαθα πατατράκ και τελικά δεν έβλεπε τίποτα, ούτε τα μπαλέτα ούτε τίποτα. Καθόταν με το αυτί στην πίστα, γιατί είχε γυρίσει την μούρη του. Αλλά αυτός με άκουγε. Πάω να αλλάξω λέω να πάω να τον χαιρετίσω, χτυπάει η πόρτα μου και ήταν ο Χατζηδάκις. Για άλλο με φέρανε και άλλο είδα, θέλω να κάνουμε μια εκπομπή για να δουν ότι για σένα άλλα λένε αλλά εσύ άλλο είσαι… ».
Κλείσιμο

«Πήγα τελικά, τραγούδησα με ένα μόνο όργανο τα τραγούδια μου, είχα τόσο τρακ, αλλά δεν έχω τραγουδήσει ποτέ στη ζωή μου πιο καλά. Εξαιτίας της εκπομπής αυτής με κόψαν από την ΕΡΤ, ο Χατζηδάκις τσακώθηκε μαζί τους», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε επίσης για τον Λευτέρη Πανταζή και το γεγονός ότι στο παρελθόν τον είχε αποκαλέσει «μακάκα». «Ο Πανταζής τόσα χρόνια δεν έχει τίποτα να πει και λέει τα δικά μου;», είπε με παράπονο

Το κεφάλαιο «πλαστικές επεμβάσεις» δεν έμεινε ασχολίαστο, καθώς ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι μία λάθος πρώτη επέμβαση, οδήγησε σε άλλες πέντε και όχι πάνω από 40 όπως έχει ακουστεί. Μάλιστα, δήλωσε δημόσια πως αν μπορεί κάποιος να του διορθώσει το πρόσωπο, ευχαρίστως θα το κάνει.

Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης