Καμίλα Βάσκεζ: Θεωρεί «ανήθικες και σεξιστικές» τις φήμες που τη θέλουν να φλερτάρει με τον Τζόνι Ντεπ

Καμίλα Βάσκεζ: Θεωρεί «ανήθικες και σεξιστικές» τις φήμες που τη θέλουν να φλερτάρει με τον Τζόνι Ντεπ

Η δικηγόρος δήλωσε «απογοητευμένη» από τα δημοσιεύματα - Σκοπός της ήταν να δώσει «παρηγοριά σε έναν άνδρα που πάλευε για τη ζωή του» - Δεν έκανε καμία ακατάλληλη ή αντιεπαγγελματική κίνηση, όπως υποστηρίζει

25759971
«Ανήθικες» και «σεξιστικές» χαρακτηρίζει η Καμίλα Βάσκεζ τις φήμες που τη θέλουν να φλερτάρει με τον Τζόνι Ντεπ.

Η δικηγόρος που έγινε διάσημη, υποστηρίζοντας τον Χολιγουντιανό ηθοποιό στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ «βάζει τέλος» στις φήμες που τη θέλουν να έχει ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο με τον πελάτη της.

Σε συνέντευξή της στο People η Καμίλα Βάσκεζ τόνισε πως σε καμία περίπτωση οι αλληλεπιδράσεις της με τον Τζόνι Ντεπ δεν ήταν «ακατάλληλες ή αντιεπαγγελματικές».

«Νοιάζομαι πολύ για τους πελάτες μου και προφανώς, έχουμε έρθει κοντά. Αλλά όταν λέω εμείς, εννοώ ολόκληρη η ομάδα. Φυσικά, περιλαμβάνεται ο Τζόνι Ντεπ σε αυτό», είπε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η ίδια θεωρεί ότι οι φήμες αυτές που κυκλοφορούν για την ίδια και τον ηθοποιό έχουν σεξιστικό περιεχόμενο και δήλωσε απογοητευμένη από τα δημοσιεύματα. 

«Είμαι ανοιχτός άνθρωπος και εκφράζομαι. Αγκαλιάζω τους ανθρώπους, όταν χαίρομαι και δεν ντρέπομαι για αυτό. Αυτός ο άντρας πάλευε για τη ζωή του. Μου ράγισε την καρδιά να τον βλέπω κάθε μέρα να κάθεται εκεί και να ακούει τις πιο φρικτές κατηγορίες εναντίον του. Αν μπορούσα με κάποιον τρόπο λοιπόν, να του δείξω παρηγοριά, το έκανα. Του κρατούσα το χέρι και του έδινα να καταλάβει ότι ήμασταν όλοι εκεί και θα πολεμούσαμε για εκείνον, επειδή το αξίζει», δήλωσε η δικηγόρος.

Κλείσιμο
Τέλος, παραδέχτηκε πως είναι πολύ ευτυχισμένη που θεωρείται πλέον, πρότυπο πολλών γυναικών. «Νιώθω πολύ περήφανη και χαρούμενη που έχω γίνει έμπνευση για τόσες γυναίκες που θέλουν να πάνε στη Νομική και να σπουδάσουν και να εργαστούν σκληρά. Αξίζει τον κόπο», είπε κλείνοντας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν ότι η Βάσκεζ βγαίνει με τον Ντεπ, μια φήμη όμως που γρήγορα διαψεύστηκε και από τους δύο καθώς η δικηγόρος μετά τη δίκη εθεάθη με τον φίλο της Edward Owen.

Μετά από μία έντονη δικαστική διαμάχη που κράτησε πολλές εβδομάδες και μονοπωλούσε συνεχώς τα μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Τζόνι Ντεπ απολαμβάνει πλέον τη δικαίωση, νιώθοντας ήρεμος μετά από έξι χρόνια συκοφαντίας, από την Άμπερ Χερντ.

Ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο στο οποίο τον κατηγορούσε τον Δεκέμβριο του 2018, στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ ισχυρίστηκε τότε, ότι ο Ντεπ (χωρίς να αναφέρει το όνομά του), την κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους.

Ο Τζόνι Ντεπ μετά τις τεράστιες διαστάσεις που πήρε η υπόθεση, χάνοντας την ψυχική του ηρεμία αλλά κι αρκετές δουλειές στον κινηματογράφο, εξαιτίας των ισχυρισμών της πρώην του, τη μήνυσε, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια. Οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

25783651



Ειδήσεις σήμερα

Το «σπουδαιότερο κίνημα στην ιστορία» των ΗΠΑ η επίθεση των οπαδών του στο Καπιτώλιο για τον Τραμπ - Δείτε βίντεο από την ακρόαση

Ο Ζελένσκι μίλησε με Μακρόν για «βαριά όπλα» και την υποψηφιότητα της χώρας του για ένταξη στην ΕΕ

Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία ζητούν το Ιράν «να τερματίσει την πυρηνική κλιμάκωση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης