Βίντεο: Ο Τζέιμι Φοξ χορεύει και παίζει μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο: Ο Τζέιμι Φοξ χορεύει και παίζει μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έφτασε πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Tin Soldier»

21817354
Oι διάσημοι ηθοποιοί Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζέιμι Φοξ βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, δίνοντας ακόμη μία φορά άρωμα Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα γυρίσματα της νέας ταινίας δράσης, «Tin Soldier».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Φοξ, ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται να χορεύει σε εστιατόριο της πόλης και στη συνέχεια, να παίζει μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο της ΧΑΝΘ.

Δείτε το βίντεο



Στην πολυαναμενόμενη ταινία θα δούμε και τον γιο του Κλιντ Ίστγουντ, Σκοτ, ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στη χώρα μας.

Η υπόθεση του φιλμ επικεντρώνεται στον «Bokushi», (Φοξ) έναν κήρυκα για χιλιάδες βετεράνους πολέμου, που τους προσηλυτίζει με την υπόσχεση να τους δώσει προστασία και σκοπό στις ζωές τους.

Ύστερα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να εισχωρήσει στο απόρθητο φρούριο αυτής της παραστρατιωτικής μονάδας, ο Emmanuel Ashburn (Ντε Νίρο) επιστρατεύει τον Nash Cavanaugh (Ίστγουντ), έναν πρώην ειδικοδυναμίτη που κάποτε ήταν ακόλουθος του Bokushi. Ο Nash συμφωνεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες εκ των έσω που κατέχει για τον αινιγματικό αρχηγό τους, με σκοπό να εκδικηθεί τον άνθρωπο που του πήρε τα πάντα από τη ζωή, καθώς και τον έρωτα της ζωής του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το «Tin Soldier» αποτελεί την ακριβότερη παραγωγή, μετά το Expendables 4, που γυρίζεται επίσης στη Θεσσαλονίκη, με συνολικό προϋπολογισμό που ξεπερνάει τα 50 εκατομμύρια δολάρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά: Η προειδοποίηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν και οι σταθμοί διεθνοποίησης της τουρκικής προκλητικότητας

Τσίπρας: Επιστρατεύει πέντε «ντάμες» επιστρατεύει στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές


Μέσι: «Ενάμιση μήνα δεν μπορούσα να τρέξω μετά τον κορωνοϊό» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης