Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για το ντεκολτέ και τα ταξίδια

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για το ντεκολτέ και τα ταξίδια

«Εγώ ποτέ δεν απαντάω σε κανένα σχόλιο και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε αρκετά», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης

Sakis-Xristina
Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Τανιμανίδη για τον Πόντο. Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν το ζευγάρι και τους ζήτησαν να τοποθετηθούν για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η influencer στα social media για το ντεκολτέ της αλλά και για τα ταξίδια.

«Δεν συνηθίζω να απαντάω σε σχόλια απλώς όταν διαβάζω σχόλια που εκφράζουν μια παθογένεια της νοοτροπίας κάποιων ανθρώπων – ευτυχώς είναι η εξαίρεση – θεώρησα επειδή έχω φωνή στα social media ότι θα ήταν καλό να δώσω ένα μήνυμα, μια απάντηση. Όλοι έχουν άποψη για το τι κάνουμε και είναι απελευθερωτικό να πούμε ότι θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και εμείς ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι», είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

«Εγώ ποτέ δεν απαντάω σε κανένα σχόλιο και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε αρκετά. Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, αυτοί που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο πίσω από τα social media είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών. Το θέμα είναι ότι ενώ δεν πρέπει να ασχολείσαι με αυτούς, κάποιες φορές σε κάποια θέματα, όπως αυτό που αφορά τον ρόλο της μητέρας καλό είναι να υπάρχει μια Χριστίνα ή κάποιος άλλος να βγει και να πει τη γνώμη της. Είμαι περήφανος για εκείνη», σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckdp8vhjefex)

Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χρίστινα Μπόμπα και η απάντησή της
Όλα ξεκίνησαν όταν η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε στο Μιλάνο το προηγούμενο διάστημα και με αφορμή μία φωτογραφία της, δέχτηκε πλήθος αρνητικών σχολίων στα social media. Η influencer κατακρίθηκε για την εμφάνισή της με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, όπως και για το γεγονός ότι άφησε τις δίδυμες κόρες της για να κάνει ταξίδι. Η ίδια δημοσίευσε τα σχόλια που της έστειλαν αλλά και τη δική της απάντηση.

Xrsitina100
Boba_330
Boba_440
Boba220
Κλείσιμο
Xrsitina100
Boba_330
Boba_440
Boba220
Xrsitina100
Boba_330
Boba_440
Boba220


Ειδήσεις σήμερα:

Πάνος Ζήνας: Ο Μr Cinema και η αναβίωση των Καλλιστείων

Μανώλης Μητσιάς: 50 χρόνια τραγούδια - διαμάντια σε μια συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου

Δίκη Τζόνι Ντεπ vs Άμπερ Χερντ: Αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία της πολύκροτης δίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης