Μανώλης Μητσιάς: 50 χρόνια τραγούδια - διαμάντια σε μια συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου

Μανώλης Μητσιάς: 50 χρόνια τραγούδια - διαμάντια σε μια συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου

Ένα πρόγραμμα - αναδρομή στη μεγάλη μουσική διαδρομή του σπουδαίου ερμηνευτή

Manolis_Mitsias
Ένας ερμηνευτής, μια φωνή, μια ιστορία...Μισό αιώνα αδιάκοπης παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι συμπληρώνει ο Μανώλης Μητσιάς και το γιορτάζει με μια συναυλία που θα δώσει την Τρίτη 14 Ιουνίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ο διαχρονικής τραγουδιστής των μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, από τους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Σταύρο Ξαρχάκο, Δήμο Μούτση, Μάνο Λοΐζο, Λουκιανό Κηλαηδόνη, Γιάννη Σπανό, Θάνο Μικρούτσικου Διονύση Σαββόπουλο, Σταμάτη Κραουνάκη, Άκη Πάνου, Ηλία Ανδριόπουλο, Γιώργο Χατζηνάσιο και Χρήστου Λεοντή μέχρι τους Νίκο Γκάτσο, Οδυσσέα Ελύτη, Γιώργο Σεφέρη, Μανώλη Αναγνωστάκη, Γιάννη Ρίτσο, Λευτέρη Παπαδόπουλου Μάνο Ελευθερίου, Λίνα Νικολακοπούλου κ.α., θα συναντηθεί με το κοινό που τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια και να μοιραστεί μαζί του τα ωραιότερα τραγούδια του.

Η μουσική αυτή βραδιά θα αποτελεί ένα μαγευτικό μουσικό οδοιπορικό με στάσεις στους σημαντικότερους σταθμούς του, που αποτελούν ταυτόχρονα και πολλές από τις εμβληματικές στιγμές και εκφάνσεις του σύγχρονου Ελληνικού τραγουδιού. Όπως τις ζωγράφισε ο ίδιος με το εκπληκτικό και μοναδικό ηχόχρωμά του.

Ο Μανώλης Μητσιάς λοιπόν θα μοιραστεί μαζί μας της δικής του «Γης το χρυσάφι». «Δρόμο το Δρόμο» θα μάς πάει «Περίπατο» «Σε χιλιάδες σταθμούς». Θα μάς τραγουδήσει για τη «Μικρή Ραλλού», για τον «Γιάννη τον φονιά», θα μάς πάει στην «Ελευσίνα» και  «Μ’ ένα παράπονο» θα μάς ερμηνεύσει «Μη χτυπάς», «Αυτά τα χέρια», «Ποτέ», «Σου 'χω έτοιμη συγγνώμη», «Πιρόγα»  και πολλά πολλά ακόμη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης