8 ηθοποιοί που ζήλεψαν άλλους ρόλους, αλλά δεν κατάφεραν να τους υποδυθούν

8 ηθοποιοί που ζήλεψαν άλλους ρόλους, αλλά δεν κατάφεραν να τους υποδυθούν

Ποια ηθοποιός προσπαθεί χρόνια να υποδυθεί μια πριγκίπισσα της Disney και ποια είχε είδωλο από μικρή την Κλεοπάτρα;

ithopoioi_hollywood_art
Μπορεί κανείς να έχει στο μυαλό του ότι το επάγγελμα του ηθοποιού μοιάζει ονειρικό και πως οι αγαπημένοι μας σταρ έχουν την ευκαιρία να υποδυθούν συναρπαστικούς ήρωες, όμως εκείνοι δεν φαίνεται πως νιώθουν πάντα το ίδιο. Δεν έχουν όλοι οι ηθοποιοί την πολυτέλεια να κάνουν τη δική τους παραγωγή ή έστω να επιλέξουν τον ρόλο που θα παίξουν. Συνήθως, οι ρόλοι που τους δίνονται είναι πέραν της σφαίρας της φαντασίας τους. Ακόμα όμως κι έτσι να την έχουν, υπάρχουν σίγουρα ρόλοι, τους οποίους ονειρεύονται, αλλά δεν έχουν καταφέρει να πάρουν ακόμα ή... τους πήρε κάποιος άλλος.

Ας δούμε παρακάτω μερικούς σταρ και τους χαρακτήρες που ήθελαν να υποδυθούν.

Κιάνου Ριβς - Γούλβεριν

Αν και έχει παίξει μερικούς από τους σημαντικότερους ρόλους στην κινηματογραφική βιομηχανία, όπως αυτόν του Νίο στην ταινία «Matrix», η επιθυμία του Κιάνου Ριβς πάντα, ήταν να ενσαρκώσει τον «Wolverine». Όπως είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο SiriusXM το 2020: «Πάντα ήθελα να παίξω αυτόν τον τύπο με τα μακριά νύχια, τον Wolverine. Αλλά νομίζω πως είναι πλέον, πολύ αργά. Το έχω αποδεχτεί, είμαι καλά με αυτό τώρα».

wolverine
Τελικά, ο ρόλος δόθηκε στον Χιου Τζάκμαν και παρέμεινε σε αυτόν για δύο σχεδόν δεκαετίες. Ωστόσο, ο Κιάνου Ριβς αποκάλυψε πως είχε περάσει από οντισιόν για τον ρόλο, πριν από εκείνον. Όμως λίγες ημέρες αργότερα, του τηλεφώνησε η παραγωγή του Matrix, καθώς ο Μπραντ Πιτ είχε απορρίψει τον ρόλο του Νίο.

Τομ Χόλαντ - Τζέιμς Μποντ

Αν και κέρδισε τον... πολυπόθητο ρόλο ενός από τους διασημότερους υπερήρωες, εκείνον του «Spider-Man», ο Τομ Χόλαντ αποκάλυψε πως έχει ακόμα ένα καλλιτεχνικό απωθημένο. Ο Βρετανός ηθοποιός και σύντροφος της Ζεντάγια, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Heart» το 2021, πως το όνειρό του ήταν να δει τον εαυτό του να υποδύεται τον διάσημο πράκτορα, Τζέιμς Μποντ.

Κλείσιμο
bond

«Ω, φίλε, αυτό θα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι η απόλυτη απόλαυση να υποδύεσαι τον Τζέιμς Μποντ και είναι και μεγάλο προνόμιο. Αν θέλουν κάποια στιγμή να παρουσιάσουν έναν νεότερο Τζέιμς Μποντ, θα είμαι εκεί», είχε δηλώσει ο Τομ Χόλαντ.

Σκάρλετ Γιόχανσον - Πριγκίπισσα της Disney

Δεν είναι μονάχα δικό της όνειρο να υποδυθεί την πριγκίπισσα, αλλά και της κόρης της. Η ηθοποιός που μας έχει χαρίσει ξεχωριστές ερμηνείες στο «Black Widow» ή το «Avengers» θέλει να δοκιμάσει το ταλέντο της και σε ένα... διαφορετικό ρεπερτόριο.

widow

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είχε αποκαλύψει πως εδώ και πολλά χρόνια προσπαθεί να διεκδικήσει έναν τέτοιο ρόλο, αλλά όπως φαίνεται η κινηματογραφική βιομηχανία δεν συμφωνεί. «Μάλλον δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Η κόρη μου μου ζητάει να με δει σε μια ταινία, που να θυμίζει παραμύθι. Κι εγώ ζητάω μια τέτοια δουλειά τα τελευταία 20 χρόνια. Κανείς δεν με έχει κλείσει μέχρι τώρα», είχε δηλώσει η ηθοποιός το 2020 στο περιοδικό Turning Points των New York Times.

Μίλι Μπόμπι Μπράουν - Έιμι Γουάινχαουζ

Η 18χρονη Βρετανίδα ηθοποιός που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στη δημοφιλή σειρά του Netflix, «Stranger Things» έχει έναν πολύ διαφορετικό ρόλο στο μυαλό της - και σίγουρα πιο δύσκολο, από αυτούς που ονειρεύονταν οι προηγούμενοι σταρ.

amy

Όπως ανέφερε η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, το όνειρό της στην υποκριτική είναι να υποδυθεί το είδωλό της, την αείμνηστη Έιμι Γουάινχαουζ. «Επηρεάστηκα από την ιστορία της. Ήταν το είδωλό μου, στιγμάτισε τη R&B, την μπλουζ και βασικά ολόκληρη τη μουσική κουλτούρα», δήλωσε η ηθοποιός, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Netflix Latinoámerica.

Millie Bobby Brown Shares a Brilliant Amy Winehouse Impersonation

Γουίλ Φέρελ - Σάιμον Κάουελ

Ο κωμικός ηθοποιός που γνώρισε τεράστια επιτυχία με τα σκετσάκια του στη δημοφιλή εκπομπή Saturday Night Live έχει κι εκείνος την ίδια επιθυμία με τη Μίλι Μπόμπι Μπράουν, να πρωταγωνιστήσει σε μία βιογραφία. Ο σταρ έχει δηλώσει πως το όνειρό του είναι να υποδυθεί τον κριτή του X-Factor και του American Idol, Σάιμον Κάουελ. Η πολυτάραχη ζωή του, ο εθισμός στα fillers, αλλά και η έντονη προσωπικότητά του φαίνεται πως παρουσιάζουν ένα ενδιαφέρον στον Γουίλ Φέρελ.

simon

«Θα ήταν ο ρόλος των ονείρων μου. Έχει καταφέρει να γίνει θρύλος μέσα σε πέντε χρόνια. Κανείς στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήξερε ποιος ήταν, πριν από πέντε χρόνια και τώρα είναι ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους στην τηλεόραση. Δεν θα ήταν τόσο δύσκολο για μένα να τον υποδυθώ, γιατί βλέπω πολύ Ρον Μπουργκούντι στον Σάιμον Κάουελ. Θα μπορούσα να παίξω τον Σάιμον, αλλά για να είμαι ειλικρινής κι ο Σάιμον θα μπορούσε να παίξει τον Ρον. Είναι σαν δίδυμα αδέρφια που έχουν χαθεί από καιρό, που έχουν χωρίσει κατά τη γέννηση. Ο Σάιμον Κάουελ και ο Ρον Μπουργκούντι είναι σχεδόν ο ίδιος ρόλος, εκτός από το ότι ο Σάιμον είναι πιο αγενής», δήλωσε στη Sun, αναφερόμενος στον χαρακτήρα του στο «Anchorman:The Legend of Ron Burgundy».

Τζένιφερ Λόρενς - Μπρίτζετ Τζόουνς

Η σταρ των «Hunger Games» παραδέχτηκε στο περιοδικό Interview ότι θα ήθελε πολύ να μεταμορφωθεί στην Μπρίτζετ Τζόουνς στη μεγάλη οθόνη. Όπως ανέφερε η 21χρονη ηθοποιός, κάθε φορά που δεν νιώθει καλά, παρακολουθεί αυτή την ταινία για να χαλαρώσει και να φτιάξει η διάθεσή της.

bridget

«Αυτή είναι η ταινία που βάζω, κάθε φορά που νιώθω νοσταλγία. Αν και η Αγγλία δεν είναι το σπίτι μου. Φυσικά, δεν θα ήθελα ποτέ να αντικαταστήσω τη Ρενέ Ζελβέγκερ. Είναι υπέροχη. Απλά θα ήθελα να μην υπάρχουν καν οι ταινίες και να είμαι στην πραγματικότητα η Μπρίτζετ Τζόουνς», είχε πει το 2012.

Γκούγκου Μπάθα Ρο - Κλεοπάτρα

Η Βρετανίδα ηθοποιός είχε παραδεχτεί πως από τα 12 της χρόνια είχε ως είδωλό της την Κλεοπάτρα. Εφόσον λοιπόν, έχει αποδείξει ότι διαθέτει τις κατάλληλες υποκριτικές ικανότητες, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στους ρόλους που έχει υποδυθεί μέχρι σήμερα, η Γκούγκου Μπάθα Ρο στοχεύει σε κάτι ακόμα πιο σπουδαίο. «Έχω εμμονή μαζί της από τότε που ήμουν περίπου 12 ετών. Η δύναμή της ως γυναίκας ηγέτης είναι εμβληματική. Η Κλεοπάτρα είναι ο ρόλος των ονείρων μου, οπότε αν μου δοθεί κάποτε ευκαιρία να φορέσω κάτι που έστω μοιάζει σαν αιγυπτιακό, είμαι εδώ», είχε πει χαρακτηριστικά.

cleopatra

Ντάνιελ Ράντκλιφ - Spider-Man

Πρόκειται ίσως, για έναν ηθοποιό που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε σε άλλον ρόλο, εκτός αυτού του Χάρι Πότερ. Και ακόμα κι αν τον βλέπουμε σε άλλους ρόλους, το μυαλό μας αμέσως πηγαίνει στον νεαρό μάγο. Ωστόσο ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, αν και είναι ευγνώμων για την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος ως Χάρι Πότερ, θα ήθελε να δοκιμάσει τον εαυτό του στο σύμπαν των υπερηρώων.

tom

Ο διάσημος ηθοποιός είχε αναφέρει το 2016 στο «Metro» πως «θα ήταν ένας καλός Spider-Man και έχει μεγάλο πάθος με τις ταινίες υπερηρώων». Παρόλα αυτά, έχει αποδεχτεί πως αυτό το σχέδιο έχει ναυαγήσει χρόνια τώρα και τόνισε πως «είναι πολύ χαρούμενος που βλέπει τον Τομ Χόλαντ σε αυτόν τον ρόλο». «Είναι φανταστικός», είχε πει κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο πατέρας του Ράινερ ξεσπά για τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα - «Να μην γίνει η χώρα καταφύγιο για απαγωγείς παιδιών»

Τη Ράνια Σβίγκου πρότεινε ο Τσίπρας για νέα γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Η Μόσχα ανακοίνωσε την καταστροφή ενός μεγάλου οπλοστασίου των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης