Ένα ταξίδι στο εξωτερικό πραγματοποίησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τραγουδίστρια επέλεξε ως προορισμό της την Αίγυπτο και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους εικόνες από την απόδραση που έκανε.
Όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επισκέφτηκε αξιοθέατα, πήγε για μπάνιο, ενώ έκανε και μαθήματα κεραμικής. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έκανε μία περιγραφή για κάθε φωτογραφία, τονίζοντας πως «Λίγη ξεγνοιασιά, απαραίτητη».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.