Κατερίνα Παπουτσάκη: «Εγώ έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν “σ’ αρέσει τώρα, σ΄ αρέσει;”»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Εγώ έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν “σ’ αρέσει τώρα, σ΄ αρέσει;”»

«Με κυνηγούσαν μέσα στα σκοτάδια ένας από μπροστά ένας από πίσω και ένας από το πλάι με μικρόφωνο και κάμερα, αυτό ήταν παρενόχληση τον καιρό του #MeToo, ήταν για καταγγελία τέρμα», πρόσθεσε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της

papoutsaki43
Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τις προσπάθειες που κάνει για να είναι καλή μητέρα για τα παιδιά της, ενώ εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά της με ορισμένους δημοσιογράφους.

Μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στον δύσκολο συνδυασμό της καριέρας και ανατροφής των παιδιών της, λέγοντας:

«Λείπω πολλές ώρες από το σπίτι, το ίδιο και ο Παναγιώτης, που λείπει πολλά βράδια από το σπίτι, πρακτικά αυτό μοιάζει με σπαζοκεφαλιά. Συναισθηματικά δημιουργείται μία απόσταση για την οποία πρέπει να ξαναβρίσκεσαι με τον άλλο και να το ξαναδουλεύεις» και συνέχισε:

«Τα παιδιά είναι διαρκής αγώνας, Θέλω να είμαι συνεχώς παρούσα, οι μαμάδες έχουμε και ενοχικό σύνδρομο, εγώ προσωπικά είμαι φουλ ενοχική. Ο Μάξιμος & ο Κίμωνας είναι γλυκά, καταπληκτικά παιδιά, είμαι υπερήφανη γι’ αυτά, είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους. Είναι ερωτευμένα με τη μαμά, είμαστε πολύ δεμένοι, τους έχω θηλάσει και μεγάλο διάστημα, ένα χρόνο τον Μάξιμο & σχεδόν δυο χρόνια τον Κίμωνα».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck70hkkachrt)


Στη συνέχεια, η Κατερίνα Παπουτσάκη θυμήθηκε κάποια αναληθή δημοσιεύματα που την έφεραν σε άβολη θέση στο παρελθόν.

Σχετικά με αυτό είπε:

«Είμαι cool με τη δημοσιότητα πλέον, άλλα για ένα διάστημα μου έκαναν τη ζωή πολύ δύσκολη. Η δημοσιότητα ήταν πολλές φορές παρατατική, στον γάμο μας στη Δονούσα μπήκε στην εκκλησία φωτογράφος και νομίζαμε πως ήταν φίλος που τραβούσε. Μου την έστηναν έξω από το σπίτι, έκαναν φωτομοντάζ, έβαζαν αλλού κάδους, άλλου δέντρα, για να βάλουν ότι βγήκα με τον τάδε από το σπίτι. Έπαιρναν έμενα, έπαιρναν τον τάδε και μας κολλούσαν μαζί, έλεγα “δεν είναι δυνατόν αφού εγώ δεν βγήκα από το σπίτι, γιατί άλλαξε θέση ο κάδος και το δέντρο. Με κυνηγούσαν μέσα στα σκοτάδια ένας από μπροστά ένας από πίσω και ένας από το πλάι με μικρόφωνο και κάμερα, αυτό ήταν παρενόχληση τον καιρό του #MeToo, ήταν για καταγγελία τέρμα».

«Φοβερή παραβίαση, φώναζαν άνθρωποι “αφήστε την κοπέλα”, εγώ έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν “σ’ αρέσει τώρα, σ΄ αρέσει;”. Σε εξώφυλλα έβαζαν απαράδεκτους τίτλους πράγματα που δεν είχα πει ποτέ, με παρουσίαζαν ως άνθρωπο με τον οποίο δεν θα ήθελα ποτέ να έχω σχέση. Είχα πληγωθεί πάρα πολύ από όλο αυτό, ήμουν σε φάση που έλεγα «για ποια ακριβώς μιλάνε; Ποια είναι αυτή η κοπέλα;», αλλοίωναν πλήρως τα λεγόμενα μου. Πολύ τραυματικά πράγματα, χτυπιόμουν, έκλαιγα, έλεγα “δεν θέλω” άλλα δεν μπορούσα να μην δίνω συνεντεύξεις, ήμουν σε μία σειρά και έπρεπε να μιλήσω», είπε τέλος, η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck6zr2t826s1)





Ειδήσεις σήμερα

Ισόβια στον 21χρονο Ρώσο στρατιώτη για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία

Πώς δάγκωσαν τις Αμερικανίδες τα «χρυσά» καβουροπόδαρα στην Μύκονο

Τα τρία προγράμματα που θα «τρέξουν» για τον κοινωνικό τουρισμό, πότε ξεκινούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης