Οι δυο ηθοποιοί γιόρτασαν 25 χρόνια γάμου και μοιράστηκαν μία παλιά κοινή τους φωτογραφία αλλά και το προσκλητήριο για τον γάμο τους, που ήταν αρκετά προχωρημένο για την εποχή και ασυνήθιστο από τα άλλα.
«Παρακαλώ ελάτε με την Σάρα Τζέσικα και τον Μάθιου για ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα 19 Μαΐου 1997 στις 6.30», έγραφε η πρόσκληση
Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η Πάρκερ έγραψε: «Απογευματινό ντύσιμο. Ασημένιο μωρό. 25 χρόνια. Και μετράμε».
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου του 1997 και από τότε έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια. Απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, τον 19χρονο Τζέιμς Γουίλκι και τις 12χρονες δίδυμες Ταμπίθα Χοτζ και Μάριον Λορέτα Έλγουελ.
«Το κατάλαβα την πρώτη φορά που τη συνάντησα. Την είδα να περπατάει στον δρόμο και είπα αυτό ήταν», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μπρόντερικ για τη γυναίκα του.
Το επί 25 χρόνια παντρεμένο ζευγάρι, συμπρωταγωνιστεί στο Μπρόντγουεϊ στο «Plaza Suite», όπου και υποδύονται τρία διαφορετικά ζευγάρια.
Μάλιστα, η συμπρωταγωνίστριά τους, Έριν Ντίλι, αναφέρθηκε στην Πάρκερ και τον Μπρόντερικ, στην πρεμιέρα.
«Είναι τόσο καλοί μαζί. Και διασκεδάζουν πολύ. Αυτό που είναι πολύ ωραίο είναι να τους βλέπεις να κάνουν πρόβα μαζί. Και μετά έχουν απίστευτη χημεία», είπε χαρακτηριστικά.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»