Pearl Jam: Χάρη σε έναν 18χρονο «σώθηκε» η συναυλία τους στο Όουκλαντ

Pearl Jam: Χάρη σε έναν 18χρονο «σώθηκε» η συναυλία τους στο Όουκλαντ

Ένας 18χρονος προσφέρθηκε να αντικαταστήσει τον ντράμερ του συγκροτήματος, ο οποίος  βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό την τελευταία στιγμή

pearl-jam-live-sl
Τη βοήθεια ενός 18χρονου αγοριού ζήτησε το θρυλικό ροκ συγκρότημα Pearl Jam, αφού ο ντράμερ τους βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Προκειμένου να μην ακυρωθεί η συναυλία τους στο Όουκλαντ της Καλιφόρνια, ο 18χρονος Κάι Νόικερμανς προθυμοποιήθηκε να αντικαταστήσει τον Ματ Κάμερον και να παίξει ντραμς στη θέση του.

Με μία επιστολή εξέφρασε την επιθυμία του στο ροκ συγκρότημα και δεν μπορούσε να πιστέψει στην τύχη του, όταν τελικά το ζητήθηκε να ερμηνεύσει την τεράστια επιτυχία του συγκροτήματος «Mind Your Manners».

Στη συνέχεια, οι Pearl Jam ανάρτησαν στο κανάλι τους στο YouTube ένα βίντεο με τον Κάι Νόικερμανς για να τον συστήσουν στο κοινό.

Pearl Jam - Mind Your Manners - Oakland (May 13, 2022)

«Παιδιά, αυτός είναι ο Κάι. Κάι, αυτά είναι τα παιδιά. Εσύ οδηγείς το συγκρότημα τώρα αδερφέ», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Έντι Βέντερ, ο frontman του συγκροτήματος.

Ο 18χρονος ανέφερε στη Page Six, μετά τη μοναδική του εμπειρία: «Ήταν κάτι της τελευταίας στιγμής, δεν πίστευα ότι θα έχει αποτέλεσμα».

Όπως εξήγησε, προκειμένου να του δώσουν σημασία τα μέλη του συγκροτήματος, έστειλε πρώτα μήνυμα στην κόρη του Έντι Βέντερ, Ολίβια, αφού βρήκε τον αριθμό της στο τηλέφωνό του. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2018.

Κλείσιμο
Εκείνη λοιπόν, με τη σειρά της, έκανε γνωστή την επιθυμία του Κάι στον πατέρα της κι εκείνος ζήτησε ένα demo, στο οποίο θα εκτελεί στα ντραμς ένα τραγούδι του συγκροτήματος.

Ο Κάι λοιπόν, ηχογράφησε τον εαυτό του να παίζει το «Mind Your Manners» από το άλμπουμ του 2013, «Lightning Bolt» και μέσα σε μία μόλις ώρα, ο υπεύθυνος της περιοδειάς των Pearl Jam του ζήτησε να πάει στο στάδιο, για μια γρήγορη πρόβα.

«Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει τόσο δυνατά, όταν το κοινό ξεκίνησε να ουρλιάζει», δήλωσε ο 18χρονος.

Η παρουσία του στη σκηνή αποδείχτηκε πως ήταν μεγάλη επιτυχία τελικά, αφού οι 20.000 θαυμαστές που βρίσκονταν κάτω από τη σκηνή δεν σταμάτησαν να ζητωκραυγάζουν και χειροκροτούν.

«Προσπάθησα να παραμείνω όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένος και να παρακολουθώ τα άλλα μέλη της μπάντας. Δεν ήθελα να κοιτάξω το πλήθος, γιατί με φρίκαρε», δήλωσε ο Κάι.



Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτονία 14χρονου: Έρευνες για το αν κατέγραψε το τέλος του στο κινητό - Ανησυχία για τα διαδικτυακά «παιχνίδια» θανάτου


Ιστορική ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο - Ο νέος ρόλος της Ελλάδας και η Τουρκία


Σάτυρος ντράμερ: Τη μία μέρα δικάζεται, την άλλη απολογείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης