Η Ιωάννα Τούνη, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της, βρίσκεται στην Αθήνα και προσπαθεί σταδιακά να επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς.
Την πρώτη μέρα του Μάη, η γνωστή instagrammer, ετοίμασε ένα διαφορετικό υγιεινό πρωινό, το οποίο μοιράστηκε με τον σύντροφο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, στο κρεβάτι. Η Ιωάννα Τούνη παρουσίασε με ναζιάρικο ύφος το πρωινό στον αγαπημένο της, το οποίο περιλάμβανε τοστ με αβοκάντο, αβγά, ψωμί ολικής αλέσεως και δύο φυσικούς χυμούς.
Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όσο παρακολουθούσε κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα τα «Στρουμφάκια», δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις μαγειρικές ικανότητες της συντρόφου του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι πεντάστερο».
Το ερωτευμένο ζευγάρι προσπαθεί να περνάει, όσο το δυνατόν, περισσότερο χρόνο μαζί, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να έχει αναλάβει να φτιάξει τη ψυχολογία της συντρόφου του.
Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram:
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.