Γουίτνεϊ Χιούστον: Η πρώτη φωτογραφία της Ναϊόμι Άκι από τη νέα ταινία «I Wanna Dance With Somebody»

Γουίτνεϊ Χιούστον: Η πρώτη φωτογραφία της Ναϊόμι Άκι από τη νέα ταινία «I Wanna Dance With Somebody»

Η ηθοποιός του «Star Wars» ενσαρκώνει τη ντίβα της R&B και soul μουσικής στην ταινία, η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο

acki11
Η Ναϊόμι Άκι μεταμορφώνεται Γουίτνεϊ Χιούστον για την επερχόμενη βιογραφική ταινία «I Wanna Dance With Somebody» με θέμα τη ζωή της αείμνηστης τραγουδίστριας.

Η ηθοποιός του «Star Wars» ενσαρκώνει τη ντίβα της R&B και soul μουσικής στην ταινία, η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο και οι θαυμαστές είχαν τη δυνατότητα να σχηματίσουν μια πρώτη εντύπωση, καθώς κυκλοφόρησε αφίσα του φιλμ «I Wanna Dance With Somebody».

w28-125720unnamed


Την ταινία σκηνοθετεί η Κέισι Λίμονς και το σενάριο είναι του Άντονι ΜακΚάρτεν. Στην αφίσα, η Χιούστον (Ναϊόμι Άκι) στέκεται στραμμένη προς τον ουρανό με τα χέρια απλωμένα. Είναι ντυμένη με δερμάτινο μπουφάν, λευκό τοπ και μπλε τζιν. Είναι η εμφάνιση της τραγουδίστριας από το εμβληματικό βίντεο του τραγουδιού «So Emotional».

Η Αγγλίδα ηθοποιός έχει δηλώσει ότι «θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για αυτή την σημαντική γυναίκα, για την ίδια, τον κόσμο, τις μαύρες γυναίκες, τις Αφρο-Αμερικανίδες». «Θα κάνω τα πάντα για να βεβαιωθώ ότι παρουσιάζεται σωστά» ανέφερε.

Η ταινία «I Wanna Dance With Somebody» πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου.




Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο πιο γνωστός ποδοσφαιρικός ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα

«Ο Μάνος δεν έδωσε σε κανέναν την έγκριση ώστε να ανέβει το βίντεο κλιπ του», λέει φίλος του Δασκαλάκη

Εκπαιδευμένα δελφίνια ανέπτυξαν οι Ρώσοι στη Μαύρη Θάλασσα - Ποια είναι η αποστολή τους







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης