Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω κοντέψει να φύγω στον ύπνο μου από το φαγητό»

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω κοντέψει να φύγω στον ύπνο μου από το φαγητό»

Το πρόβλημα με το αλκοόλ και τη βουλιμία, παραλίγο να κοστίσουν τη ζωή στον ηθοποιό - Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή του

xrisostomou
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου εξομολογήθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη βουλιμία και το αλκοόλ.

Ο ηθοποιός, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», προχώρησε σε μία αποκάλυψη, σχετικά με  όλες εκείνες τις φορές που ήρθε κοντά στον θάνατο.

Αρχικά, όπως ο ηθοποιός ανέφερε, το θέμα που έπρεπε να αντιμετωπίσει με το αλκοόλ του είχε του δημιούργησε διάφορα θέματα υγείας, με πιο σημαντικό, αυτό της βουλιμίας.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, αποκάλυψε επίσης, ότι δεν ήταν λίγες οι φορές, που σηκωνόταν μέσα στη νύχτα από τις 2 μέχρι 5 το ξημέρωμα και έτρωγε κρυφά. Αυτό ήταν και το τελευταίο καμπανάκι που του «χτύπησε» ο οργανισμός του, αφού όπως εξομολογήθηκε, κόντεψε να φύγει δυο - τρεις φορές στον ύπνο του από παλινδρομήσεις.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjkxmax5tbmp)


Στη συνέχεια, ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε για τη δική του εμπειρία για το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα.

«Κατ’ αρχήν, για ένα τόσο ντελικάτο και ευαίσθητο θέμα δεν αξίζουν τρία λεπτά κουβέντας. Να είμαστε ok! Για να σας πω τι έγινε τότε… Με συνεπήρε ένα πράγμα που με τάραξε, θυμήθηκα, έγραψα, αρρώστησα που το διάβασα αυτό. Είναι μία δύσκολη διαδικασία γιατί το βλέπεις απ’ έξω και ταράζεσαι.

Μετά, το έβλεπα μπροστά μου κι άρχισα να τρέμω. Το φωτογράφισα κλειστό, το έστειλα σε δέκα φίλους για να δω την αντίδρασή τους. Δεν πήρα αυτό που ήθελα, εν τέλει το φύλαξα τρεις ημέρες, μετά το έσκισα και το έστειλα πίσω.

Μίλαγα για μία δική μου εμπειρία, για έναν άνθρωπο που είχε φερθεί άσχημα σε όλους μας. Είχαμε συντονιστεί 2-3 άτομα που είχαμε περάσει το ίδιο. Το έστειλα και σε αυτούς και δε μου είπαν τίποτα. Μου είπαν ένα wow. Υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στον χώρο, φυσικά και τον έχω συναντήσει. Αν του έλεγα κάτι, θα μου έλεγε ότι είναι μέρος της δουλειάς» ανέφερε  ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσθεσε στο τέλος ότι:

«Με βρήκε έτοιμο για να φάω μπούλινγκ τότε. Παρόλα αυτά, αν συνέβαινε τώρα, με τη διαδρομή που έχω κάνει, μπορώ να βάλω όριο».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjkxd08jwrux)





Ειδήσεις σήμερα:

Εξαγορά Twitter από τον Μασκ: Στο 1 δισ. δολάρια η ρήτρα αποζημίωσης αν «ναυαγήσει» το deal

Δολοφονία Σκαφτούρου: Πώς έδρασαν οι εκτελεστές του «θείου Τζο»

Τεχνογνωσία από το Dumfries House για το Τατόι και αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα πρώην βασιλικά κτήματα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης