Κιμ Καρντάσιαν: Απολογείται δημόσια για την ατάκα «σηκώστε τον κ.... σας και δουλέψτε» - «Λυπάμαι, δεν εννοούσα αυτό»

Κιμ Καρντάσιαν: Απολογείται δημόσια για την ατάκα «σηκώστε τον κ.... σας και δουλέψτε» - «Λυπάμαι, δεν εννοούσα αυτό»

Η διάσημη τηλεπερσόνα υποστηρίζει πως τα λεγόμενά της παρερμηνεύτηκαν, καθώς «κόπηκαν» πολλές από τις δηλώσεις της

kimk0
«Εξηγήσεις» θέλησε να δώσει η Κιμ Καρντάσιαν σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει και προκάλεσαν οργή στους χρήστες των social media.

Συγκεκρικιμένα, η τηλεπερσόνα είχε παραχωρήσει τον προηγούμενο μήνα συνέντευξη στο περιοδικό Variety, με αφορμή το νέο τηλεοπτικό ριάλιτι, «The Kardashians».

«Έχω τις καλύτερες συμβουλές για τις γυναίκες και τις επιχειρήσεις. Σηκώστε τον κ@λο σας και δουλέψτε. Φαίνεται ότι κανείς δεν θέλει να δουλέψει αυτές τις μέρες. Πρέπει να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν», είχε πει η Κιμ Καρντάσιαν ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.


Κλείσιμο
Η πλειοψηφία των αρνητικών σχολίων, επικεντρώθηκε στο γεγονός, ότι η Καρντάσιαν προέρχεται από μία ιδιαίτερα πλούσια οικογένεια και δεν μπορεί να κάνει τέτοιες δηλώσεις.

Αυτή τη φορά η Κιμ, υποστηρίζει σε νέα συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Good Morning America» πως οι δηλώσεις της δεν ήταν ακριβώς αυτές, αλλά παραποιήθηκαν.

Το επεισόδιο πρόκειται να προβληθεί στις 6 Απριλίου. Ωστόσο, ένα τμήμα της συνέντευξης κυκλοφόρησε ήδη στα social media.

«Αυτή η δήλωσε βγήκε χωρίς τις ερωτήσεις, αλλά και την υπόλοιπη συζήτηση γύρω από αυτό το θέμα. Το απόσπασμα κυκλοφόρησε έτσι, χωρίς καν να εξηγείται τι ερώτηση μου έκαναν. Αλλά πραγματικά λυπάμαι που παρερμηνεύτηκαν όσα είπα», ακούγεται να λέει η Κιμ Καρντάσιαν.


Στη συνέχεια, αποκαλύπτει στον Ρόμπιν Ρόμπερτς ότι αυτό που της είχε πει προηγουμένως η δημοσιογράφος ήταν: «Μετά από 20 χρόνια που είσαι στο χώρο, καταλαβαίνεις ότι έγινες διάσημη, απλώς επειδή σε ήξερε λίγος κόσμος;».

«Για αυτό τον λόγο άλλαξε ο τόνος μου και η συμπεριφορά μου, αν δείτε το βίντεο. Λόγω της φράσης που αναφέρθηκε. Έπειτα, με ρώτησε τι θα συμβούλευα τις γυναίκες», ανέφερε η διάσημη τηλεπερσόνα.

Αποκάλυψε λοιπόν, ποια θα ήταν η πραγματική της συμβουλή για τις γυναίκες. «Η συμβουλή που θα έδινα, είναι πως το να έχεις μία παρουσία στα social media ή να έχεις εμφανιστεί σε ένα ριάλιτι δεν σημαίνει πως θα πετύχεις κατευθείαν. Πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά για να τα καταφέρεις, ακόμα κι αν φαίνεται εύκολο το να χτίσεις μία πραγματικά επιτυχημένη επιχείρηση μόνο από τα social. Ναι, μπορείς να το κάνεις, αλλά θέλει και πολλή δουλειά», δήλωσε.




Ειδήσεις σήμερα:

Έξαρση στα νέα κρούσματα κορωνοϊού πιέζει ξανά τα νοσοκομεία - Πόσο έχουν αυξηθεί τον Μάρτιο οι νέες νοσηλείες

«Πίστευε ότι της έχουν κάνει μάγια», υποστηρίζει η «χαρτορίχτρα» της Ρούλας Πισπιρίγκου - Το διέψευσε άμεσα η ίδια

«Η κοινή γνώμη είναι αυτή που κρατά στη φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη», λέει ο Δημητρακόπουλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης