Ιάκωβος Μυλωνάς για Χαϊκάλη, Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Όλοι αυτοί είναι άντρες παλιάς βλακείας, όχι παλιάς κοπής»

Ιάκωβος Μυλωνάς για Χαϊκάλη, Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Όλοι αυτοί είναι άντρες παλιάς βλακείας, όχι παλιάς κοπής»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα του #metoo και επί τη ευκαιρία μίλησε για τους συναδέλφους του, που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα

milonas
Συνέντευξη παραχώρησε ο Ιάκωβος Μυλωνάς και αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo και τους συναδέλφους του, Φιλιππίδη και Λιγνάδη που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Open Weekend και δήλωσε αρχικά, πως το κίνημα του #metoo έχει βοηθήσει πολύ τον χώρο του θεάματος, καθώς πλέον, όσοι είχαν σκοπό να βγάλουν προς τα έξω κακοποιητικές συμπεριφορές, θα φοβούνται να το κάνουν.

«Είναι πολύ βασικό το γεγονός ότι πλέον, κάποιος θα φοβηθεί να κάνει οτιδήποτε σε ένα νέο παιδί. Μετά το #metoo, άκουσα σκηνοθέτη να λέει "πρέπει να προσέχω πλέον τη συμπεριφορά μου"», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-citnyl1perwp)


Όπως ανέφερε στη συνέχεια, έχει δεχτεί κι ο ίδιος σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο.

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη. Είχα πάει σε μία οντισιόν και μου άνοιξε την πόρτα με την ρόμπα. Μου λεέι: "Συγγνώμη, μόλις βγήκα από το μπάνιο" και έπειτα, με ρώτησε αν είμαι ομοφυλόφιλος. Είναι ένας πολύ διάσημος άνθρωπος. Ένιωσα άσχημα εκείνη τη στιγμή, κατάλαβα πώς γίνονται τα πράγματα», αναφέρει.

Για τους ηθοποιούς που έχουν δεχτεί καταγγελίες κι έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, ο Ιάκωβος Μυλωνάς είπε: «Έπεσα από τα σύννεφα με έναν άνθρωπο που είχα συνεργαστεί, δεν το περίμενα καθόλου. Ας πούμε για τον Φιλιππίδη είχα ακούσει ότι μιλούσε άσχημα στα κορίτσια. Για τον Λιγνάδη, ήξερα μόνο τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, όχι τα τέρατα που γινόντουσαν».

Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στον Παύλο Χαϊκάλη, για τον οποίο ακούστηκαν επίσης διάφορα.

«Ο Παύλος Χαϊκάλης έκανε καφρίλα και προσέγγιζε με αυτόν τον τρόπο τις κοπέλες. Όλοι αυτοί είναι άντρες παλιάς βλακείας, όχι παλιάς κοπής», τόνισε ο ηθοποιός.



Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης