Μπομπ Σάγκετ: Δικαστής απαγόρευσε την κυκλοφορία αρχείων που αφορούν τον θάνατό του

Μπομπ Σάγκετ: Δικαστής απαγόρευσε την κυκλοφορία αρχείων που αφορούν τον θάνατό του

Η οικογένεια κατέθεσε σχετική αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο, καθώς κάποια ΜΜΕ ζήτησαν τα αρχεία που σχετίζονται με την έρευνα γύρω από τον θάνατο του ηθοποιού

sagget
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα εξέδωσε εντολή που απαγορεύει τη δημοσίευση φωτογραφιών, βίντεο ή άλλων στοιχείων που συνδέονται με την έρευνα γύρω από τα αίτια του θανάτου του Μπομπ Σάγκετ.

Το αίτημα αυτό υποβλήθηκε στον δικαστή Βίνσεντ Κίου από την οικογένεια του κωμικού, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post.


Η Κέλι Ρίζο, καθώς και οι τρεις κόρες του, κατέθεσαν την αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο, προκειμένου να απαγορευθεί η δημοσιοποίηση αρχείων, τα οποία είναι σχετικά με την έρευνα του θανάτου του, αφού ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης ζήτησαν τα αρχεία, παραβλέποντας το γεγονός ότι η πολιτεία της Φλόριντα απαγορεύει να βγουν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο δημοφιλής ηθοποιός πέθανε στις 9 Ιανουαρίου από εγκεφαλική αιμορραγία στον ύπνο του. Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός χτύπησε στο κεφάλι του, πήγε για ύπνο και «έφυγε» από τη ζωή.


Κλείσιμο
Στον οργανισμό του δεν ανιχνεύτηκε ούτε αλκοόλ, αλλά ούτε και ναρκωτικές ουσίες. Το μυστήριο όμως, πίσω από τον χαμό του είναι ότι κάποιους μήνες πριν πεθάνει, το είχε προβλέψει, κατά τη διάρκεια ενός βιντεοσκοπημένου podcast.

Όπως αναφέρει το Radar, ο σταρ του Full House έκανε την ανατριχιαστική πρόβλεψη στο «Bob Saget's Here For You» στις 25 Οκτωβρίου, όταν η σύζυγός του, Κέλι Ρίζο, εξήγησε ότι οι αγαπημένες της ταινίες περιελάμβαναν τα κλασικά γκανγκστερικά The Godfather, Scarface, Casino και GoodFellas.


«Λοιπόν, δεν έχω να ζήσω πολύ αν αυτά είναι τα αγαπημένα σου», απάντησε τότε ο Σάγκετ, συμπληρώνοντας: «Θα με βρουν νεκρό στο κρεβάτι», με τη Ρίζο να απαντά χιουμοριστικά: «Καλύτερα να προσέχεις».



Ειδήσεις σήμερα:

Κανονικά, αλλά εξ αποστάσεως, ασκεί τα καθήκοντά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης που βρέθηκε θετικός στην Covid

Inventing Anna: Πώς σχολίασε η απατεώνισσα Άννα Σόροκιν την ερμηνεία της Τζούλια Γκάρνερ


Καιρός: Πρόσκαιρη βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Νέα κακοκαιρία από την Πέμπτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης