Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha με μία ανάρτησή της είπε «αντίο» στον επιχειρηματία, που έφυγε το πρωί της Πέμπτης, σε ηλικία 82 ετών. Έφυγε από τη ζωή στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Υγεία», όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες.
Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στον τηλεοπτικό κόσμο, καθώς οι περισσότεροι είχαν μία πολύ καλή συνεργασία μαζί του.
Η Ναταλία Γερμανού εξέφρασε κι εκείνη τα συναισθήματά της με μία ανάρτηση στο Instagram. «Θα σας θυμάμαι πάντα με ευγνωμοσύνη και αγάπη», έγραψε σε insta story.
Η παρουσιάστρια είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όταν πρόεδρος ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, παρουσιάζοντας ενδεικτικά τις εκπομπές «Ραντεβού στα τυφλα», «Μες στην καλή χαρά» και «Chart show».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.