Στο απόσπασμα που κυκλοφόρησε από τη συνέντευξή της, που θα μεταδοθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου στην εκπομπή «Μαμά-δες», η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει:
«Πιστεύω ότι μια μάνα έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει από τη στιγμή που το παιδί της δέχεται παρενόχληση. Μου έχει τύχει κάτι. Με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας αναστατωμένη και μου λέει ότι της έκαναν έτσι στην τιράντα του σουτιέν. «Μαμά με ενόχλησε πάρα πολύ», μου λέει και έκλαιγε.
Ήμουν στο κρεβάτι και έπινα καφέ. Σηκώθηκα έτσι όπως ήμουν, μπήκα στο αυτοκίνητο και κατέβηκα κάτω. Στον δρόμο άρχισε να με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό γιατί θα γινόταν ο χαμός και τελικά έβαλε τον Γιάννη να με ηρεμήσει. Και αυτός ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή είναι πρωταγωνιστής».
Δείτε το απόσπασμα που εξασφάλισε η εκπομπή «Mega Κλημέρα»:
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.