Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στα παράπονα που έχουν γίνει από τους συναδέλφους του για τα ωράρια των προβών με τον Γιώργο Κιμούλη.
«Επειδή είμαστε ειδική περίπτωση, το ωράριο των προβών πρέπει να είναι ανάλογο με τις ανάγκες της εργασίας σου και τις ανάγκες του έργου σου. Οι ανάγκες ενός έργου έχουν προϋπόθεση ότι ο εργαζόμενος δεν μπορεί να αποδώσει πάνω από ορισμένες ώρες, ότι πρέπει να είναι πληρωμένες αυτές οι ώρες και πρέπει να γίνονται διαλείμματα. Έχω συνεργαστεί πολλές φορές με τον Κιμούλη. Αν δούλευαν πάνω από 5ωρο, δεν το έκανε μόνο ο Κιμούλης, το έκαναν κι άλλοι. Δεν είχαμε ποτέ ιδιαίτερα προβλήματα ωραρίου», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci98x2lmjbgp)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον τσακωμό που είχαν στο παρελθόν.
«Έχουμε τσακωθεί πολύ άσχημα. Ό,τι κι αν συνέβαινε όμως, μόνο εγώ μιλούσα κι αντιδρούσα και προσπαθούσα να βρω το δίκιο μου. Ναι, μου φέρθηκε άσχημα, αλλά έτσι είναι στις δουλειές», δήλωσε.