Οι Μαχητές κατάφεραν για πρώτη φορά φέτος στο Survivor να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας κι είχαν την ευκαιρία να λάβουν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα.
Η σειρά του Γιώργου Ταλάντσεβ έφτασε και δεν πίστευαν οι συμπαίκτες του πόσο όμορφη είναι η σύντροφός του. Ο ίδιος είπε με δάκρυα στα μάτια: «Είναι η κοπέλα μου η Βανέσα κι είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Τον Μάρτιο θα έφευγε στο Μαϊάμι και δυστυχώς δεν περάσαμε δύο μήνες μαζί γιατί ήρθα στο Survivor. Με φωνάζει loco, είναι Κολομβιανή»
Στη συνέχεια ο παίκτης του Survivor διάβασε το πολύ τρυφερό μήνυμα που του έστειλε η σύντροφός του με τον ίδιο να αναφέρει: «Είσαι η δύναμή μου εδώ μέσα και σε σκέφτομαι κάθε πρωί και βράδυ. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σου υπόσχομαι πως μόλις βγω θα έρθω στο Μαϊάμι να περάσουμε καλά. Σε αγαπώ πολύ».
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.