Κατερίνα Λέχου: «Είναι πολύ μεγάλη δυστυχία να μην μπορείς να βρεις ασφάλεια»

Κατερίνα Λέχου: «Είναι πολύ μεγάλη δυστυχία να μην μπορείς να βρεις ασφάλεια»

«Στο έργο έχουμε ήχους από βόμβες και τρομάζω», προσθέτει η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της

lexou
Η Κατερίνα Λέχου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων, μίλησε για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, το θέατρο, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Για τον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία, η ηθοποιός δήλωσε: «Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς γίνεται να κάθεσαι κάπου και να ακούς να σκάνε βόμβες. Στο έργο έχουμε βόμβες και τρομάζω, λέω φαντάσου να ήταν αληθινό. Πώς μπορούν να αισθάνονται αυτά τα παιδιά. Είναι πολύ μεγάλη δυστυχία να μην μπορείς να βρεις ασφάλεια. Που πάνε αυτοί οι άνθρωποι τώρα. Είναι μια τρέλα, ένας παραλογισμός» και πρόσθεσε:

«Χθες έπεσα στο κρεβάτι μου και είπα ωραία. Είναι πολυτέλεια. Ούτε μπορώ να μπω στα παπούτσια τους, αλλά μπορώ να καταλάβω τον παραλογισμό και την παράνοια που επικρατεί στον κόσο. Το θέατρο είναι το καταφύγιό μου. Αυτές τις μέρες που πηγαίναμε προς την πρεμιέρα, δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι, για να μην ανοίξω την τηλεόραση. Είναι διαφυγή, εκεί δεν σκέφτομαι. Δεν θα δω ειδήσεις εκεί, για να γλιτώσω από αυτήν την αγριότητα».

GALA-LEXOU


Η Κατερίνα Λέχου μίλησε επίσης για το θέατρο, αλλά και για τις προτάσεις που έχει απορρίψει στην καριέρα της: «Το θέατρο δεν έχει αλλάξει με ό,τι και να γίνεται. Φέτος έχω τη χαρά να γνωρίσω ανθρώπους που δεν τους ήξερα και είναι υπέροχοι. Πιστεύω στην ύπαρξη της τέχνης. Έχω πει πολλά όχι. Αν κάτι δεν σου βγαίνει και δεν λειτουργεί δεν θα μπορούσες να το κάνεις. Έχω πει και όχι σε πράγματα που έγιναν επιτυχίες».


Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή: «Είναι απλά τα πράγματα για να είμαστε καλά. Το σκυλί είναι μια νέα συνθήκη και είναι αποφορτιστικό. Τα προσωπικά μου είναι τρομερά βαρετά. Δεν ήθελα έναν άνθρωπο από τον ίδιο χώρο. Δεν είχα σχέσεις στο παρελθόν από τον χώρο. Οι σχέσεις περνάνε από όλα τα στάδια είναι σαν τη θάλασα. Υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής, που δεν είναι η αγάπη, είναι το θέλω μας, να κοιτάμε στην ίδια κατεύθυνση. Και στις φιλίες συμβαίνει το ίδιο».

Δείτε τη συνέντευξη της Κατερίνας Λέχου

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci6vphbw2htl)


Ειδήσεις σήμερα

«Έξαλλος ο Πούτιν για την πορεία της εισβολής», λέει Ευρωπαίος αξιωματούχος στο Fox News

Οργή στην Αθήνα για τους 10 νεκρούς ομογενείς: Για εξηγήσεις σήμερα ο Ρώσος Πρέσβης, συλλυπητήρια από Μακρόν

Η SWIFT δηλώνει έτοιμη να συμμορφωθεί με τους περιορισμούς σε ρωσικές τράπεζες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης