Κατερίνα Λέχου: «Η ασθένεια είναι δίκοπο μαχαίρι, φοβήθηκα μη γίνω τέρας και τελικά έγινα γατάκι»

Κατερίνα Λέχου: «Η ασθένεια είναι δίκοπο μαχαίρι, φοβήθηκα μη γίνω τέρας και τελικά έγινα γατάκι»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την ασθένεια που άλλαξε την οπτική της για τη ζωή, το πρόβλημα αυτοπεποίθησης που προσπαθεί να ρυθμίσει και τον σύζυγό της

lexoy
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Λέχου και αναφέρθηκετ τόσο στην έλλειψη αυτοπεποίθησης που την χαρακτηρίζει, όσο και στην ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και εξήγησε πως ένας από τους λόγους που την όδήγησαν σε κακές σχέσεις ήταν ότι δεν πίστευε στον εαυτό της.

«Όταν δεν ξέρεις αν εσύ ο ίδιος αξίζεις, πώς θα καταλάβεις αν αξίζει ο απέναντι; Ευτυχώς, μπόρεσα και είδα τον Μάνο και ευτυχώς, με αποδέχτηκε όπως είμαι. Δεν είχα ποτέ αυτοπεποίθηση, αλλά μέχρι τελικής πνοής θα το παλεύω. Στις σχέσεις μου, θεωρούσα ότι γενικά δεν αξίζω μία καλή σχέση, επέλεγα κακές σχέσεις και έβαζα πάντα τον εαυτό μου από κάτω. Ακόμα και στη δουλειά μου δεν τόλμησα όσα θα ήθελα. Ακόμα κι όταν έφευγα από μία σχέση, που ένιωθα ότι με καταπατούσαν, έμπαινα με πολύ φόβο στην επόμενη», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chqkgkqdgw0x-st)

Στη συνέχεια, εξήγησε πως όταν ο Μάνος Στρατάκης μπήκε στη ζωή της, ευτυχώς την «πέτυχε» σε μία φάση διαύγειας, όπου μπορούσε να εκτιμήσει τον άνθρωπο που έχει απέναντί της.

«Όταν έχεις θέματα αυτοπεποίθησης, δεν βλέπεις καθαρά. Όταν εμφανίστηκε ο Μάνος, ευτυχώς ήμουν σε φάση διαύγειας. Κύλησαν 15 χρόνια με δυσκολίες, αναταράξεις, αγώνα και πολλές αγάπες, αλλά ποτέ με χωρισμούς. Στις μεγάλες μας εντάσεις του έλεγα: "δεν θα φύγεις από το σπίτι, θα καθίσεις εδώ να μιλήσουμε, πρέπει να τα βρούμε"», αναφέρει η ηθοποιός.

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει παιδί, το έχει αποκλείσει, καθώς περνάει πολύ χρόνο με τα ανίψια της, τα οποία μάλιστα, είναι οκτώ.

«Έχω οκτώ ανίψια, με εμπιστεύονται πολύ σαν θεία και πολλές φορές λειτουργώ σαν δίαυλος επικοινωνίας με τις μητέρες τους για κάτι που θέλουν. Με 8 ανίψια ποιος θα τολμήσει να μου πει "κάνε παιδί";», είπε.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chqkl99hejq1-st)

Όσο για την καριέρα της και την εντυπωσιακή της εικόνα, εξήγησε πως ποτέ δεν ένιωσε ότι είναι «μοιραία γυναίκα» και μάλιστα, ούτε έχει κληθεί ποτέ να παίξει αυτό τον ρόλο.

«Δεν ένιωσα ποτέ ωραία μοιραία γυναίκα, μόνο μια φορά την έκανα στο "Είσαι το ταίρι μου". Δεν έχω κάνει ποτέ τη μοιραία. Την ηλικία μου δεν την κρύβω, τη λέω κανονικά. Δεν με αγχώνει ο χρόνος, γιατί και από τύχη και πρόνοια, προσέχω τον εαυτό μου, γυμνάζομαι και προσέχω και τι τρώω», δήλωσε η Κατερίνα Λέχου.

Τέλος, αναφέρθηκε στο πρόβλημα της υγείας της, το οποίο τελικά, της άλλαξε ολόκληρη τη ζωή.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία που κλήθηκα να αντιμετωπίσω ήταν η ίδια η ιστορία της ζωής μου. Κράτησε πολλά χρόνια κι ήταν η σκολίωση. Από τα έντεκά μου έχω υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις στη σπονδυλική μου στήλη κι έχω μείνει με γύψο και κηδεμόνες για πολύ καιρό. Ως ασθενής ναι ταλαιπωρήθηκα, αλλα΄η ασθένεια παράλληλα μου άνοιξε ορίζοντες με το διάβασμα και τη λογοτεχνία. Ήταν πολύ δύσκολο να έχω σωματικές δραστηριότητες, πήγαινα σχολείο και τα παιδιά με έδειχναν περίεργα. Ευτυχώς, κέρδισα δύο πολύ καλές φίλες. Η ασθένεια είναι δίκοπο μαχαίρι. Ναι μεν, σε δυναμώνει, αλλά μπορεί να σε κάνει πολύ σκληρό κι εγωκεντρικό ή να σε κάνει πολύ μαλακό. Εγώ φοβήθηκα μη γίνω τέρας κι από τον φόβο αυτό, έγινα τελικά γατάκι στην συμπεριφορά μου», είπε κλείνοντας η ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chqkjacdnuft-st)



Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Κάτσικας: Θύμα δολοφονίας ο Έλληνας δημοσιογράφος στην Αίγυπτο – Έχει συλληφθεί ύποπτος

Δολοφονία Άλκη: Ο δράστης έχει τραύμα από το μαχαίρι του φόνου στη παλάμη - Δεν πείθουν οι εξηγήσεις του

O πόλεμος των Τράγκα: Άρχισαν τα ενδοοικογενειακά εξώδικα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης