Η Τζούλια Φοξ διέγραψε τις φωτογραφίες με τον Κάνιε Γουέστ, γιατί κουράστηκε να ακούει αρνητικά σχόλια

Η Τζούλια Φοξ διέγραψε τις φωτογραφίες με τον Κάνιε Γουέστ, γιατί κουράστηκε να ακούει αρνητικά σχόλια

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν έχει χωρίσει με τον ράπερ και κατηγόρησε τους σχολιαστές ότι της κάνουν «διαδικτυακό bullying»

julia
Το ειδύλλιο μεταξύ Κάνιε Γουέστ και Τζούλιας Φοξ καλά κραττεί, παρά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν.

Η ηθοποιός πρόσφατα διέγραψε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όλα τα κοινά στιγμιότυπα που είχε με τον ράπερ και έκανε unfollow όλους τους λογαριασμούς των fan club της οικογένειας Καρντάσιαν, προκαλώντας φυσικά, αντιδράσεις στο κοινό.



Αμέσως, προέκυψαν νέες φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έληξε τον δεσμό του, λίγο πριν κλείσουν μόλις δύο μήνες μαζί.

Ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού μίλησε στην Page Six και διέψευσε τα δημοσιεύματα, τονίζοντας πως οι μόνοι που φταίνε για αυτή της την κίνηση είναι οι σχολιαστές.

«Διέγραψε τις φωτογραφίες, γιατί οι σχολιαστές βγάζουν τρομερή κακία. Δεν ήθελε να ασχοληθεί μαζί τους, ούτε να δώσει άλλη τροφή για σχόλια», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Κλείσιμο
Εξήγησε επιπλέον, πως ο λόγος που έκανε unfollow τις σελίδες των θαυμαστών των Καρντάσιανς ήταν, γιατί πλέον ασχολούνται περισσότερο με την ίδια, παρά με τις σταρς του Keeping Up with the Kardashians.

«To Instagram δεν είναι πλέον, ένας ασφαλής, διασκεδαστικός χώρος για 'μένα. Βλέπω παντού το πρόσωπό μου, κουράστηκα. Έσβησα και τις φωτογραφίες μου με τον Κάνιε, γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω αρνητικά σχόλια. Όλοι είστε έτοιμοι να επισημάνετε τα άσχημα μόνο και ψαχνετε ευκαιρία να πείτε κακίες», δήλωσε και η ίδια σε βίντεο που ανάρτησε σε insta story και στη συνέχεια διέγραψε.


Η ίδια πηγή που μίλησε εκ μέρους της στην Page Six επισημαίνει πως η ηθοποιός έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης γύρω της και κατανοεί ότι «τα διαζύγια είναι δύσκολα».

«Καταλαβαίνει πόσο άσχημη είναι αυτή η κατάσταση και ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να επέλθει η ηρεμία, όμως δεν πρόκειται να το βάλει κάτω. Είναι έτοιμη να βοηθήσει να λυθούν οι διαφορές μεταξύ του πρώην ζευγαριού, καθώς κι εκείνη θέλει να έχει μία υγιή σχέση με τον Κάνιε», αναφέρει.



Ειδήσεις σήμερα:

«Χαλάει» ο καιρός από σήμερα με συννεφιά και βροχές σε όλη τη χώρα - Χιονοπτώσεις στα ορεινά

Ξεπέρασαν τα 95.000 τα κρούσματα στη Γερμανία, κατέληξαν 49 ασθενείς σε μία μερα

Ανήλικος οδηγός πήρε τη μοτοσικλέτα του πατέρα του και συγκρούστηκε με Ι.Χ. στην Σκόπελο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης