BRIT Awards: Η Adele νίκησε τον Ed Sheeran στα βραβεία για τον καλλιτέχνη της χρονιάς χωρίς φύλο – Δείτε βίντεο

BRIT Awards: Η Adele νίκησε τον Ed Sheeran στα βραβεία για τον καλλιτέχνη της χρονιάς χωρίς φύλο – Δείτε βίντεο

«Μου αρέσει να είμαι γυναίκα καλλιτέχνιδα» δήλωσε η 33χρονη τραγουδίστρια πριν αφιερώσει δακρυσμένη το τρίτο της βραβείο στον γιο της και τον πρώην σύζυγος της

adele-brit-awards-178
Η Adele επέστρεψε στη σκηνή την Τρίτη (8/2), εντυπωσιάζοντας τους θαυμαστές της με την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση μετά την ακύρωση της διαμονής της στο Λας Βέγκας.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή των BRIT Awards στο O2 Arena, όπου το άλμπουμ της «30» ήταν υποψήφιο σε τέσσερις κατηγορίες βραβείων, συμπεριλαμβανομένου του άλμπουμ της χρονιάς.

Η 33χρονη τραγουδίστρια πήρε τα τρία από τα τέσσερα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του  καλλιτέχνη της χρονιάς χωρίς φύλο μετά την κατάργηση της κατηγορίας ανδρών και γυναικών, κερδίζοντας τον ισχυρό υποψήφιο Ed Sheeran (ο 30χρονος Βρετανός έμεινε με αυτό του καλύτερου στιχουργού της χρονιάς).

Κατά την παραλαβή του βραβείου της η Adele δήλωσε ότι «λατρεύει να είναι γυναίκα καλλιτέχνης».


Τα βραβεία BRIT προκάλεσαν αντιδράσεις πέρυσι, αφού εγκατέλειψαν τις παραδοσιακές κατηγορίες ανδρών και γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία τους, κάνοντας αρκετούς να χαρακτηρίσουν το γεγονός ως «αφύπνιση».

Νωρίτερα η Adele είχε κατακτήσει και το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς, το «30»,  και με δάκρυα στα μάτια το αφιέρωσε στον 9χρονο γιο της Angelo και στον πρώην σύζυγό της Simon Konecki, επειδή όπως είπε ο δίσκος «αφορά πραγματικά αυτούς». 

Κλείσιμο
Εκτός από το Άλμπουμ της χρονιάς και το βραβείο του καλλιτέχνη της χρονιάς, πήρε και αυτό για το τραγούδι της χρονιάς για την επιτυχία της "Easy on Me".




Ντυμένη στα χρυσά, η Adele τραγούδησε την μπαλάντα «I Drink Wine».

Adele live - I drink wine ( at the Brit awards 2022)


Η εμφάνισή της στην αρένα 02 του Λονδίνου έλαβε χώρα σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου η 33χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την αναβολή του σόου «Weekends With Adele» στο Caesars Palace, η οποία είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21 Ιανουαρίου και να διαρκέσει μέχρι τα μέσα Απριλίου.

adele-brit-award-2022



Ειδήσεις σήμερα:

Ο 23χρονος «καρφώνει» τον 21χρονο για τη δολοφονία του Άλκη - «Έκανα μαλ... Ξέχασα εκεί το δρεπάνι»

Survivor: Τα δάκρυα της επικοινωνίας και το ντέρμπι για τα «παπουτσάκια» - Δείτε βίντεο

Γεωργία Μπίκα: Όλο το πόρισμα των Ελβετών - Βρέθηκε υψηλή ποσότητα αλκοόλ, αλλά όχι χάπι βιασμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης