Η Μαντόνα θέλει να κάνει παγκόσμια περιοδεία με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μαντόνα θέλει να κάνει παγκόσμια περιοδεία με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

«Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το έκανε, αλλά θα ήταν πολύ ωραίο», δήλωσε η σταρ

madonna1
Σχεδόν πριν από 20 χρόνια, η Μαντόνα και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράστηκαν τη σκηνή στα MTV Video Music Awards για να ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πρώτης.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα και η Μίσι Έλιοτ ήταν επίσης εκεί, σε ένα σόου που συγκέντρωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η Μπρίτνεϊ και η Αγκιλέρα ξεκίνησαν με την ερμηνεία του "Like A Virgin" της Μαντόνα, ενώ ήταν ντυμένες σαν νύφες και κρατούσαν ανθοδέσμες.



Μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η Μαντόνα φίλησε την Μπρίτνεϊ στο τέλος του σόου και μετά γύρισε αμέσως για να φιλήσει και την Αγκιλέρα.

Μετά από δύο δεκαετίες η σούπερ σταρ της ποπ, βγήκε ζωντανά στο Instagram για να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις από τους θαυμαστές της. Απαντώντας σε έναν follower που ρώτησε αν θα ξανακάνει παγκόσμια περιοδεία, η Μαντόνα απάντησε καταφατικά και κάλεσε την Μπρίτνεϊ να συμμετάσχει επίσης, προσθέτοντας: «Ναι, δεν είμαι σίγουρη ότι θα το έκανε, αλλά θα ήταν πολύ ωραίο. «Θα μπορούσαμε να αναπαραστήσουμε και το πρωτότυπο...(εννοώντας το φιλί)».



Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς που είναι επίσης ενεργή στα social media, ειδικά μετά το τέλος της 13χρονης συντηρητικής της θητείας, δεν έχει απαντήσει ακόμα σχετικά, δεν αποκλείεται όμως να δούμε ξανά τις δύο τραγουδίστριες στη σκηνή, κάποια στιγμή στο μέλλον.



Ειδήσεις σήμερα:


Έτσι θα λειτουργήσουν την Πέμπτη οι εφορίες στις πληγείσες περιοχές

Διαθέσιμη έως την Τρίτη η έκδοση πιστοποιητικού νόσησης με rapid test για τους εμβολιασμένους

Με τηλεκπαίδευση τα σχολεία έως και την Παρασκευή - Τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα σε Αττική και Κρήτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης