Θέμις Μπαζάκα: «Ο αδερφός μου σκοτώθηκε στα 18 του κι έκανα έξι χρόνια να κλάψω, δεν ξεπερνιέται ποτέ ο χαμός ενός νέου»

Θέμις Μπαζάκα: «Ο αδερφός μου σκοτώθηκε στα 18 του κι έκανα έξι χρόνια να κλάψω, δεν ξεπερνιέται ποτέ ο χαμός ενός νέου»

Η ηθοποιός μίλησε για τις απώλειες της ζωής της, τη σχέση της με τους άνδρες και το κίνημα του #MeToo

themismpazaka
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Θέμις Μπαζάκα και μίλησε για τις απώλειες που τη «σημάδεψαν», τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της και τη σειρά «Σκοτεινή θάλασσα», στην οποία θα πρωταγωνιστεί και θα κάνει πρεμιέρα στις 3/1 στο MEGA.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αρχικά αναφέρθηκε στον αδελφό της.

«Μπροστά στο θάνατο λυγίζεις. Λύγισα στους θανάτους που αντιμετώπισα, έχασα αδελφό, μάνα, φίλους, σύζυγο. Ο θάνατος του αδελφού μου, με σημάδεψε. Ήταν 18 χρονών και εγώ 20, σκοτώθηκε σε τροχαίο και έκανα έξι χρόνια να κλάψω, έγινα πέτρα. Ήταν μεγάλη και απροσδόκητη η απώλεια του αδελφού μου, ο χαμός ενός νέου ανθρώπου δεν ξεπερνιέται ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, ο οποίος έφυγε κι εκείνος από τη ζωή, λίγα χρόνια αφού χώρισαν. «Ο άνθρωπος βρίσκει τη δύναμη να προχωράει, αρκεί να αγαπάει τη ζωή, και εγώ την αγαπάω πολύ τη ζωή. Ο σύζυγός μου έφυγε από τη ζωή πολύ σύντομα αφότου χωρίσαμε, έχουν περάσει πολλά χρόνια. Η κόρη μου ήταν 13 ετών», είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgsjiyz0k5ep-st)

Για τις σχέσεις της με τους νεότερους άνδρες, η ηθοποιός δήλωσε πως αν και τη βοηθάνε να ανανεωθεί, τελικά την κουράζουν, αφού νιώθει σαν να φροντίζει ακόμα ένα παιδί.

«Δεν έχω πρόβλημα με τους νεότερους άντρες, έχω υπάρξει σε σχέση με έναν άντρα 20 χρόνια νεότερό μου, αλλά βαριέμαι γιατί είναι σα να φροντίζω ένα παιδί. Πέρασα καλά, με ξανάνιωσε, ήταν ένα καταπληκτικό παιδί το οποίο με αγαπούσε και πάρα πολύ, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν έχεις και πολλά να πεις», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgsjkdbngrfl-st)

Τέλος, αναφέρθηκε στο #MeToo, αλλά και τον Δημήτρη Λιγνάδη. Όπως είπε η ηθοποιός, από όλους όσους κατηγορήθηκαν για σεξουαλικά αδικήματα, στα μάτια της ο πιο «περίεργος» έμοιαζε ο Λιγνάδης.

«Ήταν πολύ άδικο για την εικόνα του θεάτρου, παρόλο που αυτό που έκαναν τα κορίτσια ήταν συγκλονιστικό, απαιτεί θάρρος και δύναμη. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο χολή έριξαν, αποκάλυψαν τρομερό μίσος, σεξισμό, ρατσισμό και ομοφοβία για κάποιους ανθρώπους, βγήκε ένας οχετός. Αφήστε τους να πάνε στα δικαστήρια, να πληρώσουν. Έχω δουλέψει με όλους αυτούς τους ανθρώπους, είχα εργασιακή σχέση μαζί τους, δεν έγινα φίλη με κανέναν. Υποψίες, φήμες και σκέψεις φυσικά και υπήρχαν, αλλά δεν ακούω ούτε τις φήμες, ούτε τα κουτσομπολιά. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν ο πιο περίεργος από όλους σε σχέση με τη σκηνική του συμπεριφορά, όχι σε προσωπικό επίπεδο, γιατί δεν έχω κάνει παρέα μαζί του», σχολίασε κλείνοντας.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgsjlljrf7dd-st)




Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρές βροχές σήμερα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - «Ανοιξιάτικο»... ποδαρικό στο 2022

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την εξέλιξη της απαγωγής του Γιώργου Κυπαρίσση - Τι ψάχνουν οι Αρχές σε κάμερες και κινητά

Σε ισχύ από σήμερα τα νέα μέτρα για την «αναχαίτιση» της Omicron - Πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης