Συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» παραχώρησε ηΆννα-Μαρία Παπαχαραλάμπουςκαι, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #MeToo. Η ηθοποιός ήταν από τις πρώτες που μίλησαν δημόσια για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστησαν από συνάδελφό τους. Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους κατήγγειλετον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη φυλακή.
Ήσασταν ένα από τα πρόσωπα που έβαλαν το λιθαράκι τους στο #MeToo, όταν καταγγείλατε τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αισθανθήκατε δικαιωμένη με την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα;
Για μένα η λέξη δικαίωση είναι πάρα πολύ βαριά. Δεν αισθάνομαι ούτε δικαιωμένη ούτε τίποτα. Για να πει κάποιος ότι αισθάνεται κάτι τέτοιο, πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα και να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Είναι πάρα πολύ νωρίς και δεν νομίζω ότι είναι λογικό να αισθάνεται κάποιος δικαίωση.
Πιστεύετε ότι μετά τα όσα συνέβησαν, θα ξημερώσουν καλύτερες ημέρες για τους ηθοποιούς;
Όταν αρχίσει ο κόσμος να μιλάει γι’ αυτά που του συμβαίνουν, σίγουρα είναι για καλό. Θέλει χρόνο, δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά νομίζω είναι σίγουρα για καλό. Είμαι περήφανη για την τέχνη γενικότερα, γιατί η δική μου δουλειά, των ηθοποιών, στάθηκε αρκετά γενναία απέναντι στα πράγματα, γιατί δεν το είδαμε από άλλους κλάδους τόσο πολύ.
Από εκεί και πέρα, αρχίζει και αλλάζει κάτι στην κοινωνία. Είμαστε, όμως, ακόμη στην πολύ αρχή, θέλει πολύ καιρό για να αλλάξουν οι νοοτροπίες, να αλλάξουν οι συνειδήσεις, για να αλλάξει ο τρόπος που μεγαλώνουμε τα παιδιά.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.