Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για το #MeToo: «Δεν πιστεύω πως η κοινωνία αλλάζει τόσο εύκολα, οι γυναικοκτονίες συνεχίζονται»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για το #MeToo: «Δεν πιστεύω πως η κοινωνία αλλάζει τόσο εύκολα, οι γυναικοκτονίες συνεχίζονται»

Η ηθοποιός μίλησε για το κίνημα του #MeToo και το πώς αυτό έχει επηρεάσει την κοινωνία

ανναμαρια
Για την οικογένειά της, το ρατσισμό που έχει δεχθεί, αλλά και το κίνημα του #MeToo μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και εξήγησε πως έχει δεχτεί πολλές φορές ρατσιστικές συμπεριφορές στον χώρο εργασίας της εξαιτίας του ύψους της.

«Ο ρατσισμός δεν είναι μόνο ο εμφανής ρατσισμός, αλλά και ο έμφυλος, που σίγουρα υπάρχει. Το ύψος μου ήταν πολλές φορές εμπόδιο για τους ρόλους. Αν περνάς τον άλλον 2 κεφάλια... », είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως την ενοχλεί πάρα πολύ να φωτογραφίζουν τα παιδιά της και να δημοσιεύουν τα στιγμιότυπα, χωρίς την συγκατάθεση της ίδιας. «Μια φορά εμφανίστηκαν τα παιδιά σε μία φωτογραφία και είχα πάρει τηλέφωνο να αποσυρθούν, για να μην κινηθώ νομικά», αναφέρει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cge051tkirop-st)


Για το κίνημα #MeToo η ηθοποιός δήλωσε: «Μίλησε πρώτα η Σοφία Μπεκατώρου και μετά μιλήσαμε εμείς και άλλες γυναίκες, αλλά δεν πιστεύω πως η κοινωνία αλλάζει τόσο εύκολα. Θα ήταν πολύ ωραίο, αλλά δεν αλλάζει. Σίγουρα κάτι μετακινήθηκε, αλλά μέχρι εκεί. Αυτό το βλέπουμε και καθημερινά. Οι γυναικοκτονίες συνεχίζονται. Δεν είναι απλό, επειδή μιλήσαμε 10 άνθρωποι να αλλάξει ξαφνικά η κοινωνία. Θέλει δουλειά πολύ. Σε αυτήν την υπόθεση δεν είμαστε εμείς οι ηρωίδες, είναι οι κοπέλες που δεν ξέρει το κοινό τα ονόματά τους και σηκώνουν τον βαρύ σταυρό. Αυτές θα πάνε στο δικαστήριο. Αυτές υποφέρουν. Μιλάμε όλο για εμάς, επειδή είμαστε γνωστές, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cge05wsi2oz5-st)




Ειδήσεις σήμερα:

Βόρεια Μακεδονία: Ο Κοβάτσεφκσι διαδέχεται τον Ζάεφ στην ηγεσία του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος

Προειδοποίηση Γερμανίας σε Ρωσία: Ο αγωγός Nord Stream 2 δεν θα λειτουργήσει αν κλιμακωθεί η κρίση στην Ουκρανία

Σαρωτική νίκη Ανδρουλάκη με 67,8% - Νέα σελίδα στο ΚΙΝΑΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης