Αιμίλιος Χειλάκης: «Ακόμα κι αν πήγαινα να δω τον Λιγνάδη στη φυλακή, δε θα το έλεγα»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Ακόμα κι αν πήγαινα να δω τον Λιγνάδη στη φυλακή, δε θα το έλεγα»

Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του στο θέατρο, τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και την «άνανδρη» πράξη του Στάθη Παναγιωτόπουλου

χειλακης
Συνέντευξη παραχώρησε ο Αιμίλιος Χειλάκης και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του στο θέατρο, τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και την «άνανδρη», όπως την χαρακτήρισε, πράξη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και εξήγησε πως την περίοδο της καραντίνας κατάλαβε πόση ανάγκη έχει το κοινό το θέατρο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgrmfygwov4x-st)

«Όταν άνοιξαν τα θέατρα κατάλαβα ότι το κοινό είχε ανάγκη από εμάς να του λέμε ιστορίες», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως αν και μπορεί πολλές φορές να ξεχάσει τα λόγια του στην σκηνή, η εμπειρία του δεν αφήνει τους θεατές να το καταλάβουν.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ρόλο του Ακύλλα Μεγαρίτη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgrmgx0qxjg1-st)

«Είχα να κάνω 11 χρόνια τηλεόραση, από το "Νησί". Οι περισσότεροι ξέρουν ότι αν μου κάνουν πρόταση, συνήθως λέω όχι. Άνθρωποι που διαφωνούν με 'μένα, λένε να μην πάρουν τον Χειλάκη. Έχεις ακούσει τους Θεματοφύλακες του Συντάγματος; Ε, υπάρχουν οι Θεματοφύλακες Αξιών και είναι ό,τι πιο χυδαίο, από τα χειρότερα εγκλήματα. Αυτός που ζητάει διαπόμπευση των εγκληματιών είναι σχεδόν το ίδιο εγκληματίας. Κάποιος Θεματοφύλακας Αξιών απαίτησε να μην δουλέψω, γιατί διαφωνούσε μαζί μου. Είναι πολύ εύκολο να αποδεικνύεις τη θέση σου με το μίσος. Αυτός που έχει εγκληματιστεί πρέπει να τιμωρηθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgrmazdbdesp-st)

Για τη φιλία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη και την επιθυμία του να τον επισκεφτεί στη φυλακή, δήλωσε: «Δεν μιλούσα υπέρ του Λιγνάδη, μιλούσα υπέρ του αισθήματος που έχουν όλοι απέναντι σε έναν που πίστεψαν και έχουν προδοθεί από εκείνον. Δεν πήγα να τον επισκεφτώ τον τη φυλακή, αλλά κι αν πήγαινα δεν θα το έλεγα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgrmdjfc885t-st)

Για την πολιτική σκηνή και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με αυτή, ο ηθοποιός είπε: «Πολιτική κάνουμε όλοι, αλλά δε θα μπω στη διαδικασία του εκλέγεσθαι. Η ψηφοθηρία σού στερεί κάτι από την ελευθερία του λόγου σου. Αν με δεις, για κάποιο λόγο θα με δεις, αλλά δεν νομίζω ότι στο μέλλον θα με δεις σε κάτι τέτοιο. ‘Ολοι έχουμε γνώμη, λίγοι όμως έχουμε γνώση».

Τέλος, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και χαρακτήρισε «άνανδρη» την πράξη του.




Ειδήσεις σήμερα:

Σε μείωση των ημερών της καραντίνας προσανατολίζεται το υπουργείο υγείας- Τι πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι

Νέα μέτρα πριν την αλλαγή του χρόνου: Σε τροχιά αυστηροποίησης εστίαση και διασκέδαση

Άστατος καιρός σήμερα με σποραδικές καταιγίδες - Βελτίωση αναμένεται από αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης