Γιώργος Παρτσαλάκης - Η Γη της Ελιάς: «Κάτι πάει να γίνει με τον Λυκούργο και την Χάιδω»

Γιώργος Παρτσαλάκης - Η Γη της Ελιάς: «Κάτι πάει να γίνει με τον Λυκούργο και την Χάιδω»

Ο ηθοποιός μίλησε για την ζωή του, αλλά και το μέλλον του Λυκούργου στην επιτυχημένη σειρά του MEGA

partsalakis
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, που πρωταγωνιστεί φέτος στη μεγάλη παραγωγή του MEGA «Η γη της ελιάς», ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, την πορεία της ζωής του, τα μαθήματα που έχει πάρει, την αγάπη του για την Κρήτη αλλά και τους πολυαγαπημένους του γιους.

Αναλογιζόμενος τη ζωή του, ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε ότι «παρά τα λάθη που έχει κάνει και παρά τα όσα έχει περάσει, δεν θα άλλαζε τίποτα». «Θα επέλεγα να τα ξαναζήσω όλα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, με όποιο κόστος. Η ζωή μου, με όλα τα πάνω-κάτω, είχε ενδιαφέρον, αλλιώς φαντάζομαι θα ζούσα μια μετριότητα και δε την θέλω την μετριότητα δεν την μπορώ», συμπλήρωσε.

Για το μαγαζί που είχε ανοίξει πριν από λίγα χρόνια στο Φάληρο, ο Γιώργος Παρτσαλάκης είπε ότι «ήθελε να φέρει την Κρήτη στην Αθήνα». «Είμαι ψυχασθενής με την Κρήτη. Όμως, δεν είμαι επιχειρηματίας, η καταστροφή ήταν δεδομένη. Το μεράκι πληρώνεται και πληρώνεται ακριβά.»

Στη συνέχεια, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Η γη της ελιάς». Στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη «γιατί ο Λυκούργος (ο ήρωας που υποδύεται) είναι δίπλα στη Μυρτάλη (Αφροδίτη Λιάντου)», απάντησε:  «Ο Λυκούργος δεν θέλει το άδικο και τον ενοχλεί πάρα πολύ. Και σαν Γιώργο, με ενοχλεί πάρα πολύ. Τα κακώς κείμενα ο Λυκούργος τα αντιμετωπίζει...». Αναφέρθηκε, όμως, και στη σχέση του με τη Χάιδω (Στέλα Φυρογένη): «Έξω απ' όλα αυτά, φαίνεται ότι κάτι πάει να γίνει με την Χάιδω. Ήταν δύο ζευγάρια, κολλητοί, ίσως όμως έπρεπε να ήταν αλλιώς... Μπορεί να συμβεί μια ερωτική κατάσταση εκεί».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cesccqenmmv5)


Κλείσιμο
Ακόμη, ο Γιώργος Παρτσαλάκης έκανε μια αποκάλυψη για τη σειρά: «Θα εμφανιστεί η Μέλπω. Γιατί το κέρατο θέλει και μια συγγνώμη, υποτίθεται. Όχι ότι λύνεται έτσι... 'Ερχεται και η κόρη του Λυκούργου από τη Γερμανία, μαζί με το εγγόνι, γιατί χωρίζει με τον άντρα της».

Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο η Βάνα Δημητρίου (η σεναριογράφος της σειράς) «χτίζει» τους ήρωές της, ο ηθοποιός δήλωσε ότι «η Βάνα είναι δαιμονική. Με έχει εντυπωσιάσει πάρα πολύ», με την Ελένη Μενεγάκη να συμπληρώνει πως «Η Βάνα έχει καταφέρει να πιάνει με τις σειρές της όλες τις ηλικίες».

Στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για τις βεντέτες και την ομοιότητα στον τρόπο που σκέφτονται οι Κρητικοί και οι Μανιάτες, ο Γιώργος Παρτσαλάκης απάντησε ότι «ιστορικά, έχει αποδειχθεί αυτό. Άνθρωποι που βρέθηκαν στην Κρήτη και σκοτώθηκαν λόγω βεντέτας, έφυγαν και πήφαν στην Πελοπόννησο. Η Μάνη έχει πολλούς ανθρώπους που μεγάλωσαν και κουβαλάνε τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης».

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε και για τους δυο γιους του: «Ο γιος μου ο μικρός θέλει να γίνει σκηνοθέτης. Είναι ένα παιδί ανατρεπτικό, προχωρημένο. Μου λέει: πατέρα, εσύ κάνεις αηδίες, εγώ κάνω σοβαρά πράγματα» αστειεύτηκε.

«Τακτοποιούνται τα παιδιά μου Ελένη, άρα και εγώ χαλαρώνω και μετά.. πάω Κρήτη!» είπε, κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: «Έκαψαν» την Έφη οι καταθέσεις των μαρτύρων - Όσα έγιναν εχθές στη δίκη

H Adele προαναγγέλλει την κυκλοφορία νέου τραγουδιού - Βίντεο

Τσάρλι Σιν: Δεν θα χρειάζεται πλέον να πληρώνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του Ντενίζ Ρίτσαρντς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης