Κάτοικος του Νιού Τζέρσεϊ τρομοκρατεί τους γείτονές του με θρίλερ χριστουγεννιάτικο στολισμό!

Κάτοικος του Νιού Τζέρσεϊ τρομοκρατεί τους γείτονές του με θρίλερ χριστουγεννιάτικο στολισμό!

Διαβολικά ξωτικά, σκελετoί Αι Βασίλη, αιματοβαμμένες κούκλες, κατακρεουργημένοι πλαστικοί τάρανδοι δημιουργούν ένα όχι και τόσο εορταστικό σκηνικό

killer-santa-display-09-1
Στο Χέδερ Νττράιν του Μανάλαπαν στο Νιου Τζέρσεϊ ζουν τον «Εφιάλτη πριν τα Χριστούγεννα». Ενας από τους κατοίκους της περιοχής τρομοκρατεί τους γείτονές του και τους περαστικούς με ένα διαφορετικό στολισμό της μονοκατοικίας και του κήπου του. «Είναι ένα σκηνικό, λες και βγήκε από ταινίες τρόμου» λέει ένα απύ τους γείτονες.

Διαβολικά εξωτικά, γιδόμορφα τέρατα, ένας τεράστιος σκελετός του Αι Βασίλη που συνεχώς τριγκλίζει, κατακρεουργημένοι τάρανδοι  και δεκάδες αποκεφαλισμένες κούκλες μέσα στα αίματα συνθέτουν ένα σκηνικό τρόμου.

Ο ιδιοκτήτης Κρις Κάμπελ δήλωσε στο τοπικό κανάλι του Nιού Τζέρσεϊ πως «τόσα χρόνια βαρεθήκαμε τον κλασικό στολισμό με τα φωτάκια και τον Αι Βασίλη. Είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Κάτι πιο σκοτεινό, σαν την ταινία ο «Εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα». Ετσι λοιπόν πήραμε όλον τον στολισμό που είχαμε για το Χάλουϊν και τον χρησιμοποιήσαμε για τα Χριστούγεννα. Δεν μπορώ να καταλάβω τις αντιδράσεις. Εναν μήνα πριν, όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η γειτονιά είχε αντίστοιχους στολισμούς λόγω Χάλουϊν. Τώρα τους πειράζει;».

Η σύζυγός του Ρέιτσελ τον υποστηρίζει και θεωρεί «πολύ δημιουργική την δουλειά που έχει γίνει.

Σύμφωνα με το τηλεοπιτικό κανάλι του Νιού Τζέρσεϊ, οι γείτονες αρνήθηκαν να δηλώσουν κάτι στη κάμερα. Όπως είπαν με νόημα «μένουμε πολύ κοντά για να έχουμε άποψη. Κανένα σχόλιο»... Και καλού - κακού κλειδαμπαρώνουν τις πόρτες τους νυχτιάτικα...
killer-santa-display-02
killer-santa-display-04
killer-santa-display-08


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τα Χριστούγεννα - Πού θα βρέξει

Χριστουγεννιάτικη τραγωδία με 30 νεκρούς μετανάστες σε τρία ναυάγια

«Let's go Brandon!» - Αντί για χρόνια πολλά, ο Μπάιντεν άκουσε κωδικοποιημένη βρισιά από Αμερικανό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης