«Το ΕΣΡ έπρεπε να απαγορεύσει το GNTM», λέει ο ηθοποιός Μάνος Ζαχαράκος
«Πρόκειται για ένα εξάμβλωμα της τηλεόρασης, στο οποίο βάζουν 18χρονα κοριτσάκια να γδύνονται για να ευχαριστηθεί το κάθε βλέμμα που κοιτάει μέσα από μια κλειδαρότρυπα», είπε ο ηθοποιός
Τη δική του άποψη για το GNTM εξέφρασε ο Μάνος Ζαχαράκος. Ο ηθοποιός, μιλώντας στο TV Έθνος, χαρακτήρισε το ριάλιτι μοντέλων εξάμβλωμα που θα έπρεπε να απαγορευτεί από το ΕΣΡ.
- Έχετε δώσει βαρύτητα στο θέατρο και έχετε βάλει σε δεύτερη μοίρα την τηλεόραση; Λόγω των θεατρικών υποχρεώσεών μου, δεν μου περισσεύει χρόνος στην παρούσα φάση για να κάνω τηλεόραση. Ωστόσο είναι στα σχέδιά μου και μάλιστα υπάρχει ένα ενδεχόμενο να συμμετάσχω τη νέα τηλεοπτική σεζόν σε μια καινούργια δραματική σειρά.
- Παρακολουθείτε προγράμματα ως τηλεθεατής; Μου αρέσουν πολύ οι Άγριες Μέλισσες, το Κόκκινο Ποτάμι, αλλά και οι δουλειές του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου. Από την άλλη πάλι υπάρχουν προγράμματα, όπως είναι το GNTM, που θα έπρεπε το ΕΣΡ να τα απαγορεύσει. Πρόκειται για ένα εξάμβλωμα της τηλεόρασης, στο οποίο βάζουν 18χρονα κοριτσάκια να γδύνονται για να ευχαριστηθεί το κάθε βλέμμα που κοιτάει μέσα από μια κλειδαρότρυπα.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.