Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με αφορμή τα όσα σοκαριστικά είδαν το φως της δημοσιότητας εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου τοποθετήθηκε επί του θέματος λέγοντας πως και η σύντροφός του Ιωάννα Τούνη έχει βιώσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν, όταν διέρρευσε ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια στο διαδίκτυο.
«Εγώ έχω τοποθετηθεί επί του θέματος γιατί έχει συμβεί στην κοπέλα μου. Εύχομαι αυτή τη φορά να θορυβηθεί πολύ περισσότερο ο κόσμος και να το ακούσουν και πιο ‘ψηλά’ όσο γίνεται, να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Είναι άνανδρο. Με προσβάλλει εμένα σαν άντρα να βλέπω ανθρώπους να κάνουν τέτοια πράγματα», σημείωσε.
«Εύχομαι η κοπέλα να δικαιωθεί και όσοι έχουν κάνει τέτοιο πράγμα να το πληρώσουν», τόνισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.