Μιμή Ντενίση: Οι Έλληνες ηθοποιοί κάνουν ένα σίριαλ κι έχουν έπαρση

Μιμή Ντενίση: Οι Έλληνες ηθοποιοί κάνουν ένα σίριαλ κι έχουν έπαρση

Η δημοφιλής θεατρική παραγωγός και ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη -και- για την επαγγελματική της πορεία 

OUY

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη έκατσε το μεσημέρι της Τρίτης (23/11) η Μιμή Ντένιση .

Για τους γρήγορους ρυθμούς που ακολουθούσε καθημερινά στο παρελθόν, συνδυάζοντας προσωπική και επαγγελματική ζωή, σημείωσε:  «Όταν είσαι πολύ ερωτευμένος, έχεις αντοχές και τη νύχτα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfx7i3e8wak9-st)



«Πρέπει να είμαστε αυστηροί μετά από τόση καριέρα κι εσύ κι εγώ. Πιστεύω ότι έχουμε το δικαίωμα» τόνισε η Μιμή Ντενίση, απαντώντας στο σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη  ότι είναι πολύ αυστηρή τόσο με όσα ασχολείται η ίδια, όσο και με αυτά που ασχολούνται οι άλλοι άνθρωποι. Η παρουσιάστρια συμφώνησε μαζί της, αφού της έγνεψε καταφατικά και τόνισε: «Έχεις δίκιο! Έχεις δίκιο».

Στη συνέχεια, η αγαπημένη θεατρική παραγωγός αναφέρθηκε στην πολυαναμενόμενη ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfx7eeglqcb5-st)
Κλείσιμο


«Το λέω πολλές φορές για τους Έλληνες ηθοποιούς που έχουν έπαρση από ένα σίριαλ που έχουν κάνει: Ήρθαν 3 κορυφαίοι ηθοποιοί και δεν χρειάστηκε να κάνουμε δεύτερη επαφή. Διαβάζοντας το σενάριο, αυτοί οι άνθρωποι λειτουργούν τελείως αξιοκρατικά. Οι ξένοι ηθοποιοί πάνε βάση της δουλειάς. Δεν χρειάζεται να ξέρεις τη Μιμή ή την Ελένη. Έστειλες το σενάριο, είναι κακό, δεν θα έρθεις. Όλοι ξένοι ηθοποιοί ήρθαν με πολύ σεβασμό, πάρα πολύ διαβασμένοι, με δεκάδες βιβλία. Αυτό είναι ένα παράπονο που έχω από τους Έλληνες ηθοποιούς. Δεν διαβάζουν, δεν μελετούν. Αυτοί ήρθαν διαβασμένοι με 10 βιβλία γύρω-γύρω, που θα μπορούσαν να πουν "πάω σε μία ελληνική ταινία για τρεις σκηνές, δε βαριέσαι;". Δεν δουλεύουν έτσι» υποστήριξε η Μιμή Ντενίση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfx7q3g9kjxd-st)


Ειδήσεις σήμερα

Ενθαρρυντικά πρώτα αποτελέσματα από νέους υποψήφιους γερμανικούς τύπου μονοδοσιακοί πεπτιδίων

Στην Άγκυρα αύριο ο πρίγκιπας διάδοχος του Αμπού Ντάμπι - «Είχε χρηματοδοτήσει το πραξικόπημα του 2016» σύμφωνα με τους Τούρκους

Κουβανούς ισχυρίζεται ότι η Μαραντόνα τη βίασε στο 16. δίπλα δωμάτιο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης