«Lupin»: Η σειρά-φαινόμενο του Netflix ξεκίνησε γυρίσματα για την τρίτη σεζόν

«Lupin»: Η σειρά-φαινόμενο του Netflix ξεκίνησε γυρίσματα για την τρίτη σεζόν

Ο Γάλλος σταρ Omar Sy υποδύεται ξανά τον Assane Diop - Δείτε το tweet του από τη γαλλική πρωτεύουσα

lupin-seira-netflix
Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν της σειράς «Lupin» του Netflix στο Παρίσι.

Ο Γάλλος σταρ Omar Sy υποδύεται ξανά τον Assane Diop, έναν χαρακτήρα εμπνευσμένο από τον παγκοσμίου φήμης τζέντλεμαν κλέφτη και κύριο της μεταμφίεσης, Arsène Lupin. Η σειρά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διεθνής επιτυχία του Netflix μετά το «Squid Game».

Σήμερα (18/11), ο Omar Sy, ο οποίος τώρα κατοικεί στο Λος Άντζελες, δημοσίευσε στο Twitter μία selfie από το Παρίσι, στην οποία χαμογελάει και δείχνει ευτυχισμένος. Στη λεζάντα γράφει: «Εδώ είναι Παρίσι! Lupin, Part 3, γυρίσματα σε εξέλιξη. Νιώθεις ωραία, όταν είσαι σπίτι σου!».

Repost την φωτογραφία του 43χρονου ηθοποιού έκανε το Netflix και σημείωσε: «Μαντέψτε ποιος είναι πίσω και έτοιμος να κλέψει την παράσταση; Lupin, Part 3, τα γυρίσματα πραγματοποιούνται τώρα!».

Κλείσιμο


Το τρίτο μέρος του «Lupin» έχει αναλάβει η γαλλική κινηματογραφική εταιρεία Gaumont, σεναριογράφοι είναι οι George Kay και François Uzan. Το σενάριο βασίζεται στα εμβληματικά μυθιστορήματα του Γάλλου συγγραφέα Maurice LeBlanc.

Το «Lupin» αποτελεί παγκόσμια επιτυχία. Υπολογίζεται ότι περισσότερα από 70 εκατομμύρια άτομα παρακολούθησαν το 1ο μέρος μέσα στις πρώτες 28 ημέρες που έγινε διαθέσιμο στην πλατφόρμα.

Όπως και με άλλες πρωτότυπες σειρές του Netflix, στο «Lupin» πρωταγωνιστούν πολλά αναδυόμενα ταλέντα, όπως η Soufiane Guerrab, η Shirine Boutella, καθώς και οι Ludivine Sagnier και Clothilde Hesme.

Μετά την επιτυχία του «Lupin», το Netflix και ο Sy υπέγραψαν μία πολυετή συμφωνία, η oποία αποτελεί την πρώτη συμφωνία της δημοφιλούς πλατφόρμας με Γάλλο καλλιτέχνη. Έτσι, ο Omar Sy πρωταγωνιστεί στα έργα του Νetflix και, επίσης, ενεργεί ως εκτελεστικός παραγωγός.

Όταν ανακοινώθηκε αυτή η συμφωνία, ο Sy δήλωσε: «Μέσω της συνεργασίας μου με το Netflix, έχω γνωρίσει καλλιτέχνες με πάθος, οι οποίοι δημιουργούν μοναδικές και διαφορετικές ιστορίες για τους θεατές σε όλο τον κόσμο».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Sy γιόρτασε στο Παρίσι τη 10η επέτειο από την κυκλοφορία της ταινίας «Intouchables», με τον συμπρωταγωνιστή του, Francois Cluzet, τους σκηνοθέτες Olivier Nakache και Eric Toledano και τον CEO της Gaumont, Sidonie Dumas. Ο ηθοποιός θα ξανασυναντηθεί με τον Gaumont όταν επιστρέψει  στη μεγάλη οθόνη με το «Father & Soldier», το πολιτικό δράμα δράσης του Α' Παγκοσμίου Πολέμου του Mathieu Vadepied, το οποία αφορά τους οικογενειακούς δεσμούς και τους ξεχασμένους ήρωες πολέμου της Αφρικής. Ο Sy είναι συμπαραγωγός στην ταινία.

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν στο Μαυροβούνι τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου που αγνοούνταν από τη Δευτέρα

Αποφυλακίζεται μετά από έξι μήνες ο 48χρονος για την απόπειρα απαγωγής κοριτσιού στη Ραφήνα, επιβεβαιώθηκε το άλλοθί του

Αγνώριστη η γοητευτική Έλεν Μίρεν στο ρόλο της «Σιδηράς Κυρίας του Ισραήλ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης