Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης παραχώρησε σήμερα (17/11) συνέντευξη στην «Ελένη» και εξήγησε πώς προέκυψε η συνεγρασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου και «μπήκε» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς».
«Πήγαινα σε πολλά casting και κάποια στιγμή μου είπαν ότι ενδιαφέρεται ο Ανδρέας Γεωργίου» γνωστοποίησε ο τηλεοπτικός Αλέξης.
Έπειτα, αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Λύδια Κονιόρδου, την τηλεοπτική μαμά του, τη «Μαργαρίτα», πλέκοντας το εγκώμιό της. «Είναι πολύ σημαντικό για έναν νέο ηθοποιόνα παίζει με τη Λύδια Κονιόρδου» τόνισε.
Φεύγοντας από τα επαγγλεματικά θέματα, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης αποκάλυψε πως την περίοδο που ήρθε ο κορωνοϊός στην Ελλάδα, ο πατέρας του διαγνώσθηκε με καρκίνο, πράγμα που τον αναστάτωσε. «Δεν υπήρξε στιγμή που έχασα την ελπίδα μου, κάπου μέσα μου ήξερα πως θα περάσει. Ωστόσο, πρόσφατα, που έκανε την εξέταση και είδαμε πως είναι καλά, έκλαψα από χαρά» εξομολογήθηκε.
Όσον αφορά τον τρόπο που τον μεγάλωσαν οι γονείς του, ο ηθοποιός γνωστοποίησε ότι δεν του έβαζαν πολλούς περιορισμούς. «Είχα ελευθερία μικρός. Δεν μου έλεγαν "πρέπει να γυρίσεις στις εννέα" ή "πρέπει να κάνεις τα μαθήματά σου"».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.